Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Részegen, üveggel a kezében síelve okozott balesetet

2018.01.14. | Szerző: Bata Attila
Naponta történnek balesetek a sípályákon. Nagy részüket már megszoktuk, főleg a képességekhez képest gyors tempó, vagy a szabályok be nem tartása. Azért jobb felkészülni mindenre. De hogy egy fiatal nő síeljen melletted részegen, egy üveg piával a kezében? Természetesen ütközés lett a vége.
Természetesen csak illusztráció
h i r d e t é s
A helyi lapok szerint szombat délután a tiroli Ehrwald síterepén egy 19 éves nő, helyi lakos, erősen alkoholos állapotban síelt a pályán. Ebben az állapotban okozott balesetet, ütközött egy 56 éves német síelővel.

Még a rendőrök is elképedtek, amikor megtudták, hogy a nő egy üveg alkoholos itallal a kezében síelt le a pályán. A vérvétel után kiderült, hogy 1,5 ezrelék alkohol volt a vérében.

A WeBBeteg szerint 1,2-1,5 ezrelék véralkoholszintnél a helyzetérzékelés csökken, a finom, kis terjedelmű mozgások, a térlátás és az egyensúlyérzékelés zavara figyelhető meg. A reakcióidő megnyúlik. A pszichés állapotot a gátlások eltűnése, a veszélyérzés hiánya jellemzi. A beszéd galuskássá, elkentté válik.

A sors fintora, hogy a 19 éves sértetlenül megúszta az ütközést, az 56 éves németet súlyos sérülésekkel a közeli kórházba szállították.
2018.01.14. 23:27:43 kiralyek
Szombaton (2018.01.13-án) segítettünk talpra állni egy magáról alig tudó, szinte merevrészeg ötvenes osztrák férfinek a mönichkircheni pályán. Elkent hangon azt bizonygatta, hogy van egy kis probléma a térdével, de tovább tud síelni... A fia meggyőzte róla, hogy nem.
2018.01.15. 09:28:53 Kovács Andrea 70
Szörnyű. És akkor ajánlanám mindenki figyelmébe ezt a korábbi fórumbejegyzést. http://sielok.hu/forum/viewtopic.ph...p?t=10911
2018.01.17. 07:04:35 Hogwash
Hogy mik vannak!?
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »