Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming: milliomodik utast köszöntötték az új síliften

2020.02.26. Bata Attila

Az ausztriai Schladming síterepének mind a négy hegye népszerű, de különösen Planai, ahol az idei szezon elején egy modern liftet adtak át. Nem kellett túl sokat várni, hogy a milliomodik utast köszönthessék.
Az új, tízszemélyes lift rekordidő alatt készült el és jól jött az ünnepi forgalomban, hogy lerövidítette a korábbi hosszú várakozási időt.

Tegnap reggel a németországi Konstanzból érkezett Zich család alaposan meglepődhetett, amikor a liftnél a síterep vezetője kisebb ajándékokkal kedveskedett a családnak. Az apropó, hogy a beléptető kapu szerint, közülük került ki az új lift milliomodik utasa. A milliós szám 82 üzemnap alatt jött létre, amely azt jelenti, hogy naponta átlagban 12 195 utas használta a kabinos liftet.
Planai jövőre sem lassít a fejlesztések tekintetében, ezúttal a négyszemélyes Lärchkogel liftet cserélik le egy nyolcszemélyesre, amely egész Stájerország legnagyobb kapacitású liftje lesz (3500 utas/óra). Cikkünk már elkészült, valamikor március elején jelenik meg.

Két heggyel arrébb, szintén a Schladminghoz tartozó Reiteralmon pedig egy hatszemélyes liftet építenek a következő szezonra, később erről is beszámolunk.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Bergresort Hauser Kaibling
2019-ben átadott, luxus színvonalú hütték a Schladming 4 hegy sícentrumban, Hauser Kaibling sípályái mellett. A max. 10 fős hütték mindegyike szaunával, valamint kültéri jacuzzival felszerelt!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tilly csillagcsillagcsillag
Családi vállalkozásként működő panzió 1-4 fős szobákkal, az Enns folyó völgyében, Tauplitz és a Schladming Sírégió között kb. félúton. Szolgáltatásai: ingyenes szauna, ingyenes Wifi, nyáron kerti medence, masszázs, kozmetika, lőtér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.