Schladming: milliomodik utast köszöntötték az új síliften

2020.02.26. Bata Attila

Az ausztriai Schladming síterepének mind a négy hegye népszerű, de különösen Planai, ahol az idei szezon elején egy modern liftet adtak át. Nem kellett túl sokat várni, hogy a milliomodik utast köszönthessék.
Az új, tízszemélyes lift rekordidő alatt készült el és jól jött az ünnepi forgalomban, hogy lerövidítette a korábbi hosszú várakozási időt.

Tegnap reggel a németországi Konstanzból érkezett Zich család alaposan meglepődhetett, amikor a liftnél a síterep vezetője kisebb ajándékokkal kedveskedett a családnak. Az apropó, hogy a beléptető kapu szerint, közülük került ki az új lift milliomodik utasa. A milliós szám 82 üzemnap alatt jött létre, amely azt jelenti, hogy naponta átlagban 12 195 utas használta a kabinos liftet.
Planai jövőre sem lassít a fejlesztések tekintetében, ezúttal a négyszemélyes Lärchkogel liftet cserélik le egy nyolcszemélyesre, amely egész Stájerország legnagyobb kapacitású liftje lesz (3500 utas/óra). Cikkünk már elkészült, valamikor március elején jelenik meg.

Két heggyel arrébb, szintén a Schladminghoz tartozó Reiteralmon pedig egy hatszemélyes liftet építenek a következő szezonra, később erről is beszámolunk.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Schneekristall Apartment
Új apartmanház Schladming síterepétől 5 perces autóútra Assach településen. A ház 6 modern apartmannal rendelkezik, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával, külön WC-vel és erkélyekkel várja vendégeit. A házban szauna és közösségi tér is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás kalkulátor
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.