Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Schladming: milliomodik utast köszöntötték az új síliften

2020.02.26. | Szerző: Bata Attila
Az ausztriai Schladming síterepének mind a négy hegye népszerű, de különösen Planai, ahol az idei szezon elején egy modern liftet adtak át. Nem kellett túl sokat várni, hogy a milliomodik utast köszönthessék.
Az új, tízszemélyes lift rekordidő alatt készült el és jól jött az ünnepi forgalomban, hogy lerövidítette a korábbi hosszú várakozási időt.

Tegnap reggel a németországi Konstanzból érkezett Zich család alaposan meglepődhetett, amikor a liftnél a síterep vezetője kisebb ajándékokkal kedveskedett a családnak. Az apropó, hogy a beléptető kapu szerint, közülük került ki az új lift milliomodik utasa. A milliós szám 82 üzemnap alatt jött létre, amely azt jelenti, hogy naponta átlagban 12 195 utas használta a kabinos liftet.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Planai jövőre sem lassít a fejlesztések tekintetében, ezúttal a négyszemélyes Lärchkogel liftet cserélik le egy nyolcszemélyesre, amely egész Stájerország legnagyobb kapacitású liftje lesz (3500 utas/óra). Cikkünk már elkészült, valamikor március elején jelenik meg.

Két heggyel arrébb, szintén a Schladminghoz tartozó Reiteralmon pedig egy hatszemélyes liftet építenek a következő szezonra, később erről is beszámolunk.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 52 vendég és 5 regisztrált felhasználó látogatja.