Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming (Planai) pénteken megkezdi a síszezont

2022.11.21. Bata Attila

Az elmúlt napok friss hava és a hóágyúzáshoz kedvező hómérsékletek megtették jótékony hatásukat, így november 25-én, pénteken, beindítják az első liftet a stájerországi Schladminghoz tartozó Planai síterepén.
Ahogy az előző szezonok nyitónapjain, most is a Märchenwiese felvonó üzemel. Ide csak autóval lehet eljutni, mivel a fenti részeket kiszolgáló lifteket nem indítják be. A fenti liftnél lehet parkolni, a Planai-Straße útdíj megfizetése nélkül használható. A hétvégén a völgyállomástól síbuszokat is indítanak a lifthez. Amennyiben sikeresen haladnak további pályák előkészítésével, akkor a Burgstallalm liftet is beindítják.

Az első napokban a felnőtt napijegy 37, a diák 30, a gyermek 19 euróba kerül.

Ezzel egyidőben a hétvégére több osztrák síterep is jelezte a nyitást, pl. Obertauern, Ischgl vagy Kitzbühel. Természetesen, egy másik cikkben részletesen foglalkozunk a hétvégén nyíló osztrák síelési lehetőségekkel.
KOMMENTEK
Magyar Armin Tamas | 2022.11.21. 16:47
November 23 nem ? Azt irjak
Bata Attila | 2022.11.21. 16:58
Hol írják?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Glösalm
Igazi alpesi meseházikó a Dachstein gleccser lábánál 1.500 méteres magasságban. 3 db modern apartmanja összesen 11 fő részére kínál szállást, büféreggeli is kérhető. Á la carte vendéglő is működik a szálláshelyen.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.