Schladming (Planai) pénteken megkezdi a síszezont

2022.11.21. Bata Attila

Az elmúlt napok friss hava és a hóágyúzáshoz kedvező hómérsékletek megtették jótékony hatásukat, így november 25-én, pénteken, beindítják az első liftet a stájerországi Schladminghoz tartozó Planai síterepén.
Ahogy az előző szezonok nyitónapjain, most is a Märchenwiese felvonó üzemel. Ide csak autóval lehet eljutni, mivel a fenti részeket kiszolgáló lifteket nem indítják be. A fenti liftnél lehet parkolni, a Planai-Straße útdíj megfizetése nélkül használható. A hétvégén a völgyállomástól síbuszokat is indítanak a lifthez. Amennyiben sikeresen haladnak további pályák előkészítésével, akkor a Burgstallalm liftet is beindítják.

Az első napokban a felnőtt napijegy 37, a diák 30, a gyermek 19 euróba kerül.

Ezzel egyidőben a hétvégére több osztrák síterep is jelezte a nyitást, pl. Obertauern, Ischgl vagy Kitzbühel. Természetesen, egy másik cikkben részletesen foglalkozunk a hétvégén nyíló osztrák síelési lehetőségekkel.
KOMMENTEK
Magyar Armin Tamas | 2022.11.21. 16:47
November 23 nem ? Azt irjak
Bata Attila | sielok.hu | 2022.11.21. 16:58
Hol írják?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓK (4)
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.