Maribor-Pohorje: hétvégére kinyit a szlovén síterep

2022.11.25. Bata Attila

A hételejei mediterrán ciklon Szlovéniába is sok csapadékot hozott, a hegyekben néhány részen körülbelül fél méter friss havat. Ugyanennyi hóról számolt be a Mariborhoz közeli Pohorje síterepe is, ahol a hétvégére az Areh részen beindítják a sílifteket.
Kép: Visit Pohorje
Szombaton és vasárnap lehet az Areh rész három síliftje (Areh, Ruška és Cojzarica) mellett az első csúszásokat megtenni Szlovéniában. A síterep mindkét nap 9 és 16 óra között tart nyitva. Hétfőtől ideiglenesen zárva tartanak.
Kép: Visit Pohorje
A hételejei havazás után 20-30 cm hó maradt meg a szlovén síterepek magasabb részein. Ez biztató a december elejei szezonnyitásokra, de ahogy pl. Vogel síterepe is jelezte, kellene még egy adag hó, és azonnal nyitnak.
Kép: Visit Pohorje
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓ
Family Apartments Bolfenk csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Bolfenk szállodai szobákat és 2-8 fős apartmanokat kínál többféle méretben a kiskabinos lifttől 300 méterre. A központi épületben medence és szaunavilág található, valamint az éttermében lehetőség van reggelis/félpanziós ellátásra is.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Forest Hotel & Apartments Videc csillagcsillagcsillag
Újszerű, 3 csillagos sportszálló a kiskabinos lift felső állomása közelében, 300 méterre a sípályáktól. A szálloda vendégei kedvezményesen használhatják a szomszédos Bolfenk Wellness Centrum szolgáltatásait!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Habakuk csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Habakuk a Pohorje hegyvidékén, a Maribori sípályáktól 100 méterre várja vendégeit exkluzív környezetben. 137 színvonalasan berendezett szobája, valamint wellness részlege minden igényt kielégít.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.