Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Maribor-Pohorje: hétvégére kinyit a szlovén síterep

2022.11.25. Bata Attila

A hételejei mediterrán ciklon Szlovéniába is sok csapadékot hozott, a hegyekben néhány részen körülbelül fél méter friss havat. Ugyanennyi hóról számolt be a Mariborhoz közeli Pohorje síterepe is, ahol a hétvégére az Areh részen beindítják a sílifteket.
Kép: Visit Pohorje
Kép: Visit Pohorje
Szombaton és vasárnap lehet az Areh rész három síliftje (Areh, Ruška és Cojzarica) mellett az első csúszásokat megtenni Szlovéniában. A síterep mindkét nap 9 és 16 óra között tart nyitva. Hétfőtől ideiglenesen zárva tartanak.
Kép: Visit Pohorje
Kép: Visit Pohorje
A hételejei havazás után 20-30 cm hó maradt meg a szlovén síterepek magasabb részein. Ez biztató a december elejei szezonnyitásokra, de ahogy pl. Vogel síterepe is jelezte, kellene még egy adag hó, és azonnal nyitnak.
Kép: Visit Pohorje
Kép: Visit Pohorje
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Bolfenk csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Bolfenk szállodai szobákat kínál többféle méretben a maribori kiskabinos lifttől 300-500 méterre. A központi épületben medence és szaunavilág található, valamint az éttermében lehetőség van reggelis/félpanziós ellátásra is.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Arena csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
A négycsillagos Hotel Arena közvetlenül a maribori sípályák lábánál található, a kétüléses lift völgyállomásnál. Szolgáltatásai: étterem, bár, pezsgőfürdő, szaunák, fitneszterem, relaxációs terem, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Vilaraj
Felújított alpesi stílusú apartmanok és szobák az erdő szélén, csendes helyen, csodás kilátással a Dráva-völgyre, a maribori sífelvonótól 7,7 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.