Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Skalka újdonságok: fizetős parkolás és öltöző sífutóknak

2020.01.08. Bata Attila

Az idei szezontól már fizetni kell a parkolásért a Körmöcbányához (Kremnica) közeli Skalka síterepén. Ezzel egyidőben öltözőkonténereket helyeznek el a sífutópálya közelében.
Lesiklópálya Skalkán
Lesiklópálya Skalkán
A szlovák település önkormányzata úgy döntött, hogy módosít a parkolás szabályozásán. Ez nemcsak azokat érinti, akik a városban parkolnak, hanem a közeli síterep, Skalka látogatóit is.

Az idei szezontól minden autós egységesen négy eurót fizet a parkolásért. Az összeg egész napra szól. Rövidebb vagy hosszabb időtartamra érvényes díjszabás nincs, csak négyeurós, ezzel jelentősen áthidalható az esetleges kommunikációs nehézség a helyi parkolóőr és a külföldi turisták között.

A jó hír, hogy az önkormányzat szerint a parkolásból befolyó bevételeket a parkoló fejlesztésére fordítják, illetve a későbbi bővítéshez is felhasználják.
Sífutóstadion Skalkán
Sífutóstadion Skalkán
A sífutóknak már néhány éve a zsebükbe kell nyúlniuk a sífutópálya használatáért. Az elv itt is hasonló, a bevételekből hozzájárulnak a sífutópálya üzemeltetéséhez. Tavaly a napijegy 2 euróba, a szezonbérlet 30 euróba került. A sífutók részére az önkormányzat az idén három konténert rendelt, amelyek öltözőként szolgálnak a pálya mellett.
KOMMENTEK
bouquetk | 2020.01.08. 09:44
Hajrá Csehszlovákia! Így kell ezt csinálni, le lehet egy lóról több bőrt is húzni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.