Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ski43: Idén is ingyen oktatják a gyerekcsoportokat Eplényben

2023.11.27. sielok.hu

A téli szezonban folytatódik Eplényben a Ski43 Program, melynek célja, hogy minél több gyerek megismerkedhessen a síelés örömeivel. 2024. január 2. és március 14. közötti időszakra várják iskolai csoportok jelentkezését, akiknek ez időszakban alapfokú oktatást tartanak az eplényi Síaréna Vibe Parkban és felszerelést is biztosítanak.
A programban részt vevő gyerekek szakképzett oktatóktól sajátíthatják el a síelés alapjait Eplényben
A programban részt vevő gyerekek szakképzett oktatóktól sajátíthatják el a síelés alapjait Eplényben
A diákok iskolai napokon hétfőtől-péntekig vehetik igénybe a felkínált lehetőséget előre lefoglalt időpontokban a Síaréna Vibe Parkban, Eplényben. Időpontokat a regisztrációt követően lehet foglalni a ski43 oldalán.

A napi befogadó kapacitás kb. 300 fő. Ezt a kapacitást naponta több időpontra elosztva tudják a szervezők teljesíteni. Emiatt kérik, hogy a lefoglalt időpont előtt 30 perccel érkezzenek meg a csoportok a helyszínre, mely az A7-es pálya alja, a kétüléses felvonó indítóállomása.

Parkolni a KÉK Parkolóban lehet, innen egy két perces erdei sétával lehet lejutni az A7-es pálya aljára. Itt található mosdó, a síoktatók központja, a Ski43 oktató pályája és a felszerelések tárolója. A program során hoszt segíti a csoportokat.

A Ski43 mindazoknak, akik nem rendelkeznek felszereléssel, ingyenesen biztosít sícipőt, sílécet, védő sisakot. Az előzetesen leadott adatok szerint ezek a felszerelések már összekészítve várják a gyerekeket. A felszerelések átvételét és felcsatolását követően már készen is állnak a lelkes diákok az oktatásra.

Az ingyenes alapszintű oktatás során szakképzett síoktatók és segédoktatók egy 70 perces program keretein belül foglalkoznak a rájuk bízott gyerekekkel. Az oktatás során a gyerekek megismerkednek a síelés alapjaival, ha pedig már van némi tapasztalatuk, az oktatópályánkon technikai oktatásban részesülhetnek, így fejleszthetik tovább a már megszerzett tudásukat.

Bővebb információ és regisztráció: a ski43 oldalán.
A Ski43 (Ski for free) célja az ismerkedés a sísporttal, a kedvcsinálás és az élményszerzés
A Ski43 (Ski for free) célja az ismerkedés a sísporttal, a kedvcsinálás és az élményszerzés
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.