Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes a síbérlet a síoktatáshoz Stájerországban

2009.03.05. Bata Attila

Ingyenes a síbérlet a síoktatáshoz Stájerországban Stájerország összefog és megpróbálnak szembefordulni a trenddel. Egyre kevesebb – hazai és külföldi - gyermek kezd el síelni az utóbbi időben, ezért jövőre minden sítanfolyamon részt vevő gyermek ingyen kapja ajándékba a síbérletet a stájerországi tartomány bármelyik síterepén.
Az akció több célt is szolgál. Az utóbbi időben jelentősen csökkent a síoktatásra jelentkező fiatalok száma, amely a szakemberek szerint a megemelkedett költségeknek köszönhető. Az új javaslat ezen is segíthet, valamint ezzel egy időben a turizmusnak is jól jöhet, hiszen az első hírek szerint az akciót a Stájer Turisztikai Hivatal belföldön és külföldön is egyaránt népszerűsíteni fogja, ettől pedig a turizmus további fellendülését várják.

Az osztrák tartomány egymillió eurót szán arra, hogy minden Stájerországban síelni tanuló iskolás síbérletét kifizesse a következő szezonban. A cél az, hogy a gyermekek és a síoktatók is minél egyszerűbben meg tudják szervezni az oktatást, ezért akár már a szállásfoglalással egyidőben is megkaphatják a gyerekek az ingyenes bérleteket.

Valószínűleg lesznek apróbb korlátozások a rendeletben, amelynek a részleteiről még túl sokat nem tudunk. Az egyik ilyen fontos pont lehet, hogy legalább három vendégéjszakát el kell tölteni egy stájer szálláshelyen, és az akció kedvezményei nem vehetőek igénybe a kiemelt időszakokban pl. karácsonyi ünnepek vagy a síszünet alatt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.