Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Stubai gleccser: elkezdődött a téli szezon

2021.10.10. Stánicz Balázs

Az ötödik tiroli gleccseren is kezdetét vette a síszezon, Stubai október 8-én pénteken nyitott ki.
A gleccseren két pályát sikerült a szezonkezdésre megnyitni, a 7-es Daunfernert és a 9-es Daunhangot. A téli sportolókat A Gamsgartenbahn 1+2 kabinos, a nyolcüléses Rotadl és a Daunferner csákányos szolgálja ki.
A nyitás előtt jelentősebb friss hó esett és a hidegnek köszönhetően a hóágyúkat is folyamatosan üzemeltetik, így október közepére újabb pályák és liftek nyitása lehetséges. Úgy néz ki az időjárás ehhez tökéletes lesz, hiszen néhány nap múlva ismét friss hó érkezik és a gleccseren napközben is maradnak a mínuszok.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
Modern szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Bon Alpina csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított szálloda Innsbruck külterületén, Iglsben, a Patscherkofel kabinos lifttől 400 méterre. A wellness részleg szolgáltatásai: fűtött kültéri medence, beltéri medence, gőzszauna, finnszauna, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.