Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szeptember 10-én újra lesz Libegők Éjszakája

2022.09.01. 2022.09.05. sielok.hu | frissítve: 2022.09.05.

Eplényben szarvasbőgés túra, Budán retró buszozás, Lillafüreden egyedi fények, Sátoraljaújhelyen éjszakai bobozás is várja a látogatókat, most először egy őszi időpontban: szeptember 10-én.
A Chernel István Turisztikai és Sí Klaszter hetedik alkalommal koordinálja a már hagyományosnak mondható Libegők Éjszakáját. A július közepén lezajlott rendezvény sikere után idén szeptemberben megismétlik az eseményt. Szeptember 10-én négy különböző helyszínen libegőzhetünk a sötétedésben vagy akár éjszaka is.

A rendezvénybe bekapcsolódó helyszínek:

Zugligeti Libegő / Budapest

Szeptember 10-én, a Libegők Éjszakáján a Zugligeti Libegő 18 órától éjfélig szállítja utasait (23.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni). A szeptember 10-i eseményre a jegyek elővételben már megvásárolhatók a Deák Ferenc téri Földalatti Vasúti Múzeumban.

Síaréna Vibe Park / Eplény

Ha szereted az állatokat, a természetet és egy igazán különleges hétvégi programra vágysz, akkor itt a helyed Eplényben szeptember 10-én! A Veszprémi Erdőgazdaság Zrt-vel közreműködve Szarvasbőgés túrát szerveznek, melynek keretein belül megismerheted a gímszarvasok énekét, melyet a párzási időszakban hallatnak, mely egyfajta versengés a bikák között. A túra alatt számos egyéb érdekességet is megtudhatsz ezekről a csodálatos állatokról.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit ezen az email címen tehetsz meg szeptember 9. reggel 8:00-ig: info@siarena.hu
Jegyárak, melyek tartalmazzák a túra árát és a libegő jegyet is:
Felnőtt: 4.000 Ft/fő
Gyermek: 2.500 Ft/fő
A hegy tetején lévő The Cage kávézó és a Kemencés Falatozó is nyitva tart 23:00-ig, hogy senki ne maradjon finomságok nélkül.

Zemplén Kalandpark / Sátoraljaújhely

A nemrég elkészült libegő ezen a napon 20 óráig, a bobpálya pedig egészen 24 óráig várja a látogatókat.

Libegőpark / Lillafüred

Lillafüreden egyedi fényekkel várják a libegőzni vágyókat. A libegő ezen a napon 20 óráig tart nyitva, napnyugta 18:57-kor lesz.

További infók: https://sieljitthon.hu/ujra-var-a-libegok-ejszakaja/
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.