Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szeptember 10-én újra lesz Libegők Éjszakája

2022.09.01. 2022.09.05. sielok.hu | frissítve: 2022.09.05.

Eplényben szarvasbőgés túra, Budán retró buszozás, Lillafüreden egyedi fények, Sátoraljaújhelyen éjszakai bobozás is várja a látogatókat, most először egy őszi időpontban: szeptember 10-én.
A Chernel István Turisztikai és Sí Klaszter hetedik alkalommal koordinálja a már hagyományosnak mondható Libegők Éjszakáját. A július közepén lezajlott rendezvény sikere után idén szeptemberben megismétlik az eseményt. Szeptember 10-én négy különböző helyszínen libegőzhetünk a sötétedésben vagy akár éjszaka is.

A rendezvénybe bekapcsolódó helyszínek:

Zugligeti Libegő / Budapest

Szeptember 10-én, a Libegők Éjszakáján a Zugligeti Libegő 18 órától éjfélig szállítja utasait (23.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni). A szeptember 10-i eseményre a jegyek elővételben már megvásárolhatók a Deák Ferenc téri Földalatti Vasúti Múzeumban.

Síaréna Vibe Park / Eplény

Ha szereted az állatokat, a természetet és egy igazán különleges hétvégi programra vágysz, akkor itt a helyed Eplényben szeptember 10-én! A Veszprémi Erdőgazdaság Zrt-vel közreműködve Szarvasbőgés túrát szerveznek, melynek keretein belül megismerheted a gímszarvasok énekét, melyet a párzási időszakban hallatnak, mely egyfajta versengés a bikák között. A túra alatt számos egyéb érdekességet is megtudhatsz ezekről a csodálatos állatokról.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit ezen az email címen tehetsz meg szeptember 9. reggel 8:00-ig: info@siarena.hu
Jegyárak, melyek tartalmazzák a túra árát és a libegő jegyet is:
Felnőtt: 4.000 Ft/fő
Gyermek: 2.500 Ft/fő
A hegy tetején lévő The Cage kávézó és a Kemencés Falatozó is nyitva tart 23:00-ig, hogy senki ne maradjon finomságok nélkül.

Zemplén Kalandpark / Sátoraljaújhely

A nemrég elkészült libegő ezen a napon 20 óráig, a bobpálya pedig egészen 24 óráig várja a látogatókat.

Libegőpark / Lillafüred

Lillafüreden egyedi fényekkel várják a libegőzni vágyókat. A libegő ezen a napon 20 óráig tart nyitva, napnyugta 18:57-kor lesz.

További infók: https://sieljitthon.hu/ujra-var-a-libegok-ejszakaja/
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.