Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szeptember 21-én Szezonnyitó Családi Sínap lesz a Normafán

Ugyanekkor Sítanpályás Nyílt Napot tart számos síiskola

2024.09.09. sielok.hu

A Magyar Sí Szövetség a Síoktatók Magyarországi Szövetségével és a Normafa Síiskolával közösen, valamint a Magyar Snowboard Szövetség közreműködésével idén is megszervezi a Szezonnyitó Családi Sí Napot 2024. szeptember 21-én, Budapesten, a Normafa Park Látogatóközpontjában.
Fotó: sielok.hu
Fotó: sielok.hu
A 3. alkalommal megrendezett sporteseményre elsősorban a családokat, a síiskolákat, a klubok versenyzőit, képviselőit, valamint a fogyatékossággal élőket várják. A rendezvény célja, hogy minél több emberrel megismertessék a síszövetség sportágait és a vendégek lehetőséget kapjanak a sportágak kipróbálására. A Normafa Síiskola térítésmentesen biztosítja a létesítményhasználatot, valamint a sportszakmai felügyeletet és sportfelszerelést.
A rendezvényhez kapcsolódóan 2024. szeptember 21-én a hazai síiskolák országos nyílt napot tartanak, melynek keretében az ország különböző tanpályáira látogató vendégek oktatók segítségével szintén kipróbálhatják a sísportot.
A Normafán a kezdők 10 órától a sportágválasztó programokban szakemberek segítségével a következő aktivitásokban vehetnek részt:
  • síugrás mini síugrósáncon
  • lézeres mini biatlon
  • alpesi síelés műanyag tanpályán
A vállalkozó szelleműeknek lehetőséget biztosítanak a szervezők arra, is, hogy a gyakorlást követően bemutathassák tudásukat a lézeres biatlon verseny 10 fős futamaiban.

A délelőtt folyamán a tanpályán alpesi síbemutatókkal és síspecifikus atlétikai foglalkozással is szórakoztatják a közönséget.

Az eseményre több olyan felnőtt síző is kilátogat, akik rangos világversenyeken indultak, de meghívást kapott a sportélet számos vezetője, szakembere, többek között jelen lesz Baji Balázs a Sportoló Nemzet Program képviseletében. A rendezvény megnyitója 10 órakor lesz a Monspart Sarolta emléktáblánál.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.