Menü ≡

Szocsi: módosítják a veszélyes slopestyle pályát

2014.02.05. | Szerző: Bata Attila
Egyre több a sérülés és panasz az olimpián most debütáló snowboardos slopestyle pálya nehézségére. Az egyik norvég esélyes már kórházba került az egyik edzés után, de mások is szenvedtek már apróbb sérüléseket. A szervezők hallgatnak a versenyzőkre és átalakítják a veszélyes pályát.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Először a norvég Horgmo esett nagyot a hétfői edzésen a Krasznaja Poljana-i Rosa Hutor extrém parkban, amely tényleg rászolgál a nevére. Horgmo úgy megsérült, hogy kórházba kellett szállítani, valószínűleg ki kell hagynia az olimpiát.

Elképesztő a látvány
A slopestyle, vagyis "a trükkös akadályverseny" most debütál az olimpián. Eddig a téli X-Games egyik legnépszerűbb száma volt, az idei olimpiai pályát is az ottani szakemberek tervezték meg, amelyet tavaly mindenki véleményezhetett, de úgy tűnik senki sem számított ilyen durva pályára.

A BBC számos versenyzőt kérdezett meg, a legtöbbjük tényleg veszélyesnek tartotta a pályát. Az már biztosnak látszik, hogy a rendezők hallgatnak a versenyzőkre, és három ugrató magasságát is csökkentik körülbelül 2 méterrel.

2014.02.05. 13:37:18 bfabry
"A slopestyle, vagyis a trükkös akadályverseny" :D
2014.02.08. 20:17:55 PrtyGbr
Mééért kell mindent lefordítani.. A slopestyle maradjon már slopestyle, akit kicsit is érdekel, úgyis tudja, hogy mi az, ha nem akkor kb fél perc alatt meg fogja találni az interneten (mellesleg ha az illető nem tudja mi az a slopestyle, akkor a "trükkös akadályverseny"-ből sem fogja megtudni :D )
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »