Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szőllős Barnabás 7. szlalomban az ifi olimpián

2016.02.19. Magyar Sí Szövetség

A téli ifjúsági olimpiák eddigi legjobb magyar sí eredményét érte el Szőllős Barnabás, aki szenzációs versenyzéssel 7. helyen végzett műlesiklásban, Lillehammerben.
Szőllős Barnabás 7. lett műlesiklásban a téli ifjúsági olimpián. A Nivelco SE sízője egyre jobb teljesítményt produkált a játékokon, előbb 16. lett szuper-G-ben, majd a 14. helyet szerezte meg óriásműlesiklásban. A mai versenynapon szlalomban állt rajthoz, és már az első futamban remekelt: a 62 fős mezőnyben a 11. legjobb időt szerezte meg, ami már önmagában is kiemelkedő teljesítmény. A második futamban aztán még koncentráltabban, még nagyobb lendülettel ment végig a pályán, és ennek köszönhetően a 7. helyre jött fel.

Barnabás fantasztikusan ment. Mindkét futamban jó technikával és maximális koncentrációval sízett, ami meghozta számára a régen várt sikert. A pálya nehéz volt, trükkös tűzésekkel, ezért is estek ki sokan. Úgy gondolom, mostanra ért be a sok befektette munka, Barnabás erőben és állóképességben is rengeteget fejlődött az utóbbi hónapokban” – nyilatkozta Szőllős Péter, Barnabás edzője.
KOMMENTEK
Szőllős Péter | 2016.02.19. 17:48
Köszönöm a támogatást a síelők.hu csapatának!
Kis Kovi | 2016.02.19. 18:57
Gratulálok Barnabás, nagyon szép eredmény és remélem töretlenül mész majd előre, hogy előbb utóbb a téli hétvégéken magyar srácért is szoríthassunk a tévé előtt.
skioutlet | 2016.02.19. 19:22
Gratulálunk Szőllős Barnabásnak!
gaboca | 2016.02.20. 08:45
Gratula, szép eredmény!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.