Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szőllős Barnabás a 13. helyen végzett a világbajnokságon!

2021.02.15. Bata Attila

Az egykoron magyar színekben, azonban az utóbbi három évben az izraeli válogatottban versenyző Szőllős Barnabás nagyszerű eredményt ért el, a 13. helyen végzet az alpesi világbajnokság mai alpesi összetett versenyében.
Szőllős Barnabás (b) és Szőllős Benjamin (j)
Szőllős Barnabás (b) és Szőllős Benjamin (j)
A férfiak mai versenyében 44-en indultak, köztük Szőllős Barnabás 33-as, illetve testvére Szőllős Benjamin 35-ös rajtszámmal. A szuperóriás után Barnabás a 32., testvére a 35. helyen állt.

A szlalomban Barnabás igazán komoly teljesítményt mutatott be. Ebben a részben a 8. (!) helyen végzett több ismert nevet megelőzve. Itt Benjamin a 24. helyen ért célban.

A remek szlalomnak köszönhetően az összetettben Barnabás a 13. helyen zárt, amely minden idők legjobb magyar alpesi világbajnoki eredményének számítana a férfiak között. A nők között Miklós Edit végzett hasonló előkelő helyen 2015-ben, amikor lesiklásban szintén a 13. helyet szerezte meg.

Benjamin végül a 21. helyen zárta az összetettet.
A sportágat követők között ismert a történet, hogy a Szőllős testvérek (Barnabás, Benjamin és Noa) korábban magyar csapatban versenyeztek, de a Magyar Sí Szövetséggel kialakult vitájuk és eltiltásuk után az izraeli csapat színeiben vesznek részt a versenyeken és érik el az eredményeiket.
KOMMENTEK
TZoli | 2021.02.15. 22:20
Gratula! ... eredményének számítana.. Teljesen politika mentesen, ahogy a szakkomentátor is mondta: ennek nem így kellett volna történie.
Símasín hapsi69 | 2021.02.15. 22:32
Ismételten nagy gratuláció a testvéreknek !
Szőllős Péter | 2021.02.15. 22:32
Köszönjük a szurkolást!
TZoli | 2021.02.15. 23:26
Már a női versenyen is több versenyző mondta, hogy ez a pálya rendkívül kemény. Igazából a TV-ben ez akkor látszott meg, amikor a vége felé az a srác, akinek mindkét léce leesett és azok mintha hőfék nélkül lettek volna csúsztak mellette el, Ő meg lábra állva is ugyanúgy csúszott lefelé a glatt jégen, lehetett látni, hogy ez nem az a kombinációs megszokott kicsit könnyebb szlalom, hanem valóban egy nehéz pálya volt. Nagyon sokan ki is estek és ezen a pályán előbbre rangsorolni és megelőzni pl olyan nevet mint Innerhofer, nagyon szép teljesítmény! Én a magam részéről nagyon örülök a szép helytállásért és hogy szurkolhattam Nektek!
RepeiK | 2021.02.16. 04:06
Fantasztikus teljesítmény Óriási. Gratulalok❗❗❗❗Csak így tovabb❗❗❗Szurkolunk ❗❗❗❗
minerel | 2021.02.16. 11:38
Gratulálok! Tudna valaki linket visszanézni a futamot?
Szőllős Péter | 2021.02.16. 16:45
Lassan felteszem a futamokat a Facebook oldalunkra .
varia2000 | 2021.02.17. 14:33
Bemásolom a három évvel ezelőtti hozzászólásom :
"Csodálatos", sajnos ez a magyar valóság, minden szabályos, törvényes felelős nincs, tessék tovább menni, nincs itt semmi látnivaló !!!! És mi van azokkal akik tényleg mindent megtesznek vért izzadnak a tizedekért, századokért ??? Mi van a Szőllős családdal !!!??? Erre varjunk gombot !!!
Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok ! De csak azok akik igazi munkával és teljesítménnyel jutnak előre !! Uff !!!!!!!!!!!!!
!
És ez család nem kellett az országnak illetve annak a néhány "kiváló " vezetőnek és verjük a mellünket, hogy a "mi fiaink" -mi magyarok ez igen !!!??

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Residence Civetta csillagcsillag
Modern 2-8 fős apartmanokból álló ház, 100 m-re Civetta felvonóitól. A minőségi fa bútorokkal felszerelt apartmanok mindegyikében található LCD TV. További szolgáltatások: szauna, sószoba, ingyenes WIFI, sítároló, gyerekeknek játszószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.