Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tinder: síelős képpel nagy az esély a randira

2021.02.14. Bata Attila

Természetesen már arra is készült felmérés, hogy milyen képpel a legesélyesebb, hogy összejön a randevú a népszerű párkereső alkalmazáson, a Tinderen. Nem is lenne annyira érdekes a dolog, ha nem a síelős képek vezetnék a listát.
Az elmúlt években ilyenkor a síterepek Valentin-napi rendezvényeiről írtunk. Az utóbbi években a hazai síterepeken is késő estig síelhettek a párok. A külföldi síterepeken már évről-évre hagyománya van a Valentin-napi rendezvényeknek, pl. romantikus vacsora egy sílift kabinjában, vagy gyors randik, amíg az ülőlift felér a hegyre.

Idén ezek a rendezvények elmaradnak, de a lenti felmérés is bizonyította, hogy a síelőknek vannak előnyei a párkeresésben...

A Club Med utazási szolgáltató felmérte, hogy az utazós képek közül a legtöbbször akkor "húznak jobbra" a felhasználók, ha azon egy síelős vagy snowboardos kép szerepel. Azért szólunk, hogy ez nem mindkét nemre és minden korcsoportban igaz, de a randit kereső hölgyek elég nagy eséllyel indulnak síruhában fotózva.

Az alábbi táblázat azt mutatja, hogy 4000 "igen" esetén milyen kép alapján döntöttek. Ahogy látszik, a Holiday pics (Utazási képek) kategóriát elég lazán értelmezték. A 4000 igenből a legtöbb, 2211 esetben a partner síelős képet töltött fel magáról. Csak ezután következnek a listában a tengerpartos, állatos, búvárkodós, kajás, városnézős, túrázós, ejtőernyős, szörfös, jógázós vagy vitorlás képek.
Első helyen a síelés
Első helyen a síelés
A férfiak szeretik a síelő ruhában, a fehér tájban pózoló hölgyek képeit. Eléggé biztos a siker, hiszen 1000 férfiből 729 azonnal jobbra húzott. Tehát, ez egy tuti tippnek tűnik a párkeresés valamelyik fázisában álló hölgyeknek. Irány valamelyik hazai pálya, még van idő és hó néhány ilyen képre.
Mi kell a férfinak? 1. síelős 2. búvárkodós 3. kajálós
Mi kell a férfinak? 1. síelős 2. búvárkodós 3. kajálós
A nőknél már nem ennyire egyértelmű a síelős kép. A választott pasi képek közül az első háromban apró különbségeket látunk. Csodás háttérrel, a természetben végzett extrémsport itt is vezet, de szorosan utána következnek a kutyás, macskás és egyéb házi állatos képek, majd a tengerparti pihenős felvételek.

A Tinder a világ egyik legismertebb társkereső alkalmazása. Ez a felmérés még tavaly novemberben készült. Covid alatt, személyes ismerkedés hiányában, az alkalmazás forgalma több országban is megugrott.
KOMMENTEK
csabeszka | 2021.02.14. 20:20
Eleve bejön a férfiaknak szerintem, ha látják, hogy a nő az AKTÍV kikapcsolódás híve, s így benne van olyan dolgokban, amit a férfiak szívesen csinálnak és nem ,,csak" egy konyhatündér!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.