Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Törött bordákkal folytatta a csúszást a magyar síelő

2020.01.29. | Szerző: Bata Attila
Két magyar érdekeltségű baleset is történt kedden Ausztriában, Karintia tartományban.
Mai webkamera: Bad Kleinkirchheim Maibrunn Berg 1740m
h i r d e t é s
Ahogy a fenti webkamera képen látható a pályák továbbra is jó állapotban vannak a dél-ausztriai tartományban. A képen a Bad Kleinkirchheim-i Maibrunn pálya felső része látható.

Osztrák hírek szerint kedden délelőtt 11 óra körül ezen a pályán ütközött össze egymással baráti viszonyban lévő két magyar síelő, egy 42 éves és egy 48 éves honfitársunk. Az ütközés után mindketten folytatták a síelést, majd később a hüttében a 48 éves síelő komoly fájdalmakra panaszkodott. Érkezett a segítség, motoros szánnal a völgybe szállították, majd onnan kórházba és az orvosi vizsgálat megállapította, hogy három bordája eltört.

Ugyanezen a napon egy másik karintiai síterep, Gerlitzen pályáján egy 12 éves magyar snowboardos szenvedett balesetet a Klösterle pálya melletti sílift középső állomása előtt. Hírek szerint, a fiú nehéz látási viszonyok között, a frissen lehullott hóban bukott, majd többször megpördült. A snowboardost elsősegélyben részesítették, majd mentőhelikopterrel a villachi kórházba szállították.
Gerlitzen Alpe webkamera: látótávolság tegnap a hegytetőn
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »