Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dachstein West: magyar síelő ütközött fának

2020.02.21. Bata Attila

Csütörtök délután Dachstein West-Gosau síterepén egy magyar síelő sodródott ki a pályáról és ütközött neki egy fának. Helikopterrel kórházba szállították.
Illusztráció (Kép: ÖAMTC)
Illusztráció (Kép: ÖAMTC)
A helyi rendőrség beszámolója szerint csütörtök délután 16:30 körül egy 54 éves magyar síelő csúszott le a Dachstein West-Gosau síterepének egyik pályáján (Zwieselalm-Talabfahrt), amikor feltehetően a nagy sebesség miatt lesodródott a pályáról és háttal az egyik fának ütközött.

Szerencséjére a balesetnek szemtanúja volt egy német síelő, aki a segítségére sietett és értesítette a mentőket. A magyar síelőt mentőhelikopterrel a közeli kórházba szállították.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Gutjahr csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
A családi vezetésű 4 csillag Superior színvonalú szálloda Abtenau központjában található a helyi karkogeli sípályák közelében, Dachstein West-Ananbergtől pedig 11 km-re. A wellness részlegben beltéri medence, szauna, szolárium és fitneszterem áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hideaway Dachstein West
2022 decemberében megnyílt új apartmanház, alpesi környezetben Dachstein West síterep annabergi A1-es felvonójától 8 km-re. 4-6 fős kényelmes, tágas apartmanokkal és 8 fős Penthouse lakással és wellnessel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpendorf Dachstein West
A hangulatos 6 és 8 fős házikók 400 fő részére kínálnak kényelmes szálláshelyet, 50-450 méterre Dachstein West sípályáitól. A főépületben recepció, minishop, medence és szaunarészleg is található. Reggeli pékáru rendelésre kérhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.