Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Turracher Höhe: már pénteken nyitva lesznek?

2009.10.15. Bata Attila

Turracher Höhe: már pénteken nyitva lesznek? Az osztrák pályák közül sokan hagyományosan presztízskérdésként kezelik, hogy melyik terep kezdi meg a szezont először a nem gleccserterepek közül. A korábbi évek egyik nyertese a stájer-karintiai határon fekvő Turracher Höhe hétvégére tervezi a szezonkezdetet, igaz csak csökkentett üzemmódban.
A hagyományosan korai szezonkezdetben gondolkozó Turracher Höhe síterep üzemeltetői szerdán beindították a hóágyúkat és bejelentették, hogy megcélozzák a hétvégi nyitás. Lassan fél méter vastag hó hullott már Karintia magasabb részein, ebből a síterep pályáira is jutott eddig körülbelül 20 cm. A további havazásnak és hóágyúzásnak köszönhetően valószínűleg sikerülni fog, hogy idén is a Wildkopf felvonó beindításával kezdődjön meg a szezon.

A Wildkopflift 380 méter hosszú, körülbelül 1700-1900 méter magasságban üzemel, mellette a 450 méter hosszú, kék jelzésű Wildkopf pálya található.

Közben a vártnál is jobban alakul a hóhelyzet, így már pénteken is megkezdődhet a szezon, vagy csak a szintén hétvégén nyitó Schladming környéki síterepeket szeretnék megelőzni?
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓ
Turrach Lodges
Luxus kivitelű Chalet-k és apartmanok , saját jakuzzival és szaunával is Turracher Höhén, 300 méterre a sípályától, 700 méterrel a felvonótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpin Peaks Aparthotel
2023-ban megnyílt, prémium aparthotel Turracher Höhe sípályáitól kb. 40 méterre! 2-8 fős apartmanok reggelivel, valamint á la carte étkezési lehetőséggel a hotel éttermében. Wellness: szaunák, pihenőterem, fitness.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panorama Hotel
Panorámás hotel Turracher Höhe központi részén, mindössze néhány lépésre a 12-es számú sípályától. Szolgáltatások: panorámás fedett medence pezsgőfürdővel, szaunarészleg, fitneszterem, játszószoba. Háziállat megengedett!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.