Turracher Höhe: már pénteken nyitva lesznek?

2009.10.15. Bata Attila

Turracher Höhe: már pénteken nyitva lesznek? Az osztrák pályák közül sokan hagyományosan presztízskérdésként kezelik, hogy melyik terep kezdi meg a szezont először a nem gleccserterepek közül. A korábbi évek egyik nyertese a stájer-karintiai határon fekvő Turracher Höhe hétvégére tervezi a szezonkezdetet, igaz csak csökkentett üzemmódban.
A hagyományosan korai szezonkezdetben gondolkozó Turracher Höhe síterep üzemeltetői szerdán beindították a hóágyúkat és bejelentették, hogy megcélozzák a hétvégi nyitás. Lassan fél méter vastag hó hullott már Karintia magasabb részein, ebből a síterep pályáira is jutott eddig körülbelül 20 cm. A további havazásnak és hóágyúzásnak köszönhetően valószínűleg sikerülni fog, hogy idén is a Wildkopf felvonó beindításával kezdődjön meg a szezon.

A Wildkopflift 380 méter hosszú, körülbelül 1700-1900 méter magasságban üzemel, mellette a 450 méter hosszú, kék jelzésű Wildkopf pálya található.

Közben a vártnál is jobban alakul a hóhelyzet, így már pénteken is megkezdődhet a szezon, vagy csak a szintén hétvégén nyitó Schladming környéki síterepeket szeretnék megelőzni?
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Gasthaus Luggwirt
A 21 ágyas Gasthaus "Luggwirt" 1150 m magasan, a Gurk folyó völgyében, Bad Kleinkirchheim síterepétől kb. 10 km-re, Falkerttől 13 km-re míg Turracher Höhétől 20 km-re található. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apparthotel Silbersee
Luxus apartmanok a Turracher Höhe-i sípályák tövében. Az apartmanok teljesen felszereltek, erkélyesek, van köztük akadálymentesített is. Szolgáltatások: bevásárló szolgáltatás, zsemle szerviz, ital/snack automata, recepció, játék szoba, WIFI
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenpark Turracher Höhe
Új hüttefalu Turracher Höhe szívében, 45 db luxus berendezésű faházzal, a legközelebbi sípályáktól 1000-2000 méterre. A 12-16 fős házikók saját pezsgőfürdővel és szaunával felszereltek!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás kalkulátor
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.