Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Turracher Höhe: már pénteken nyitva lesznek?

2009.10.15. | Szerző: Bata Attila
Turracher Höhe: már pénteken nyitva lesznek? Az osztrák pályák közül sokan hagyományosan presztízskérdésként kezelik, hogy melyik terep kezdi meg a szezont először a nem gleccserterepek közül. A korábbi évek egyik nyertese a stájer-karintiai határon fekvő Turracher Höhe hétvégére tervezi a szezonkezdetet, igaz csak csökkentett üzemmódban.
h i r d e t é s
A hagyományosan korai szezonkezdetben gondolkozó Turracher Höhe síterep üzemeltetői szerdán beindították a hóágyúkat és bejelentették, hogy megcélozzák a hétvégi nyitás. Lassan fél méter vastag hó hullott már Karintia magasabb részein, ebből a síterep pályáira is jutott eddig körülbelül 20 cm. A további havazásnak és hóágyúzásnak köszönhetően valószínűleg sikerülni fog, hogy idén is a Wildkopf felvonó beindításával kezdődjön meg a szezon.

A Wildkopflift 380 méter hosszú, körülbelül 1700-1900 méter magasságban üzemel, mellette a 450 méter hosszú, kék jelzésű Wildkopf pálya található.

Közben a vártnál is jobban alakul a hóhelyzet, így már pénteken is megkezdődhet a szezon, vagy csak a szintén hétvégén nyitó Schladming környéki síterepeket szeretnék megelőzni?
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »