Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Videó a síelők között átrohanó medvéről

2023.12.16. Bata Attila

Megkezdődött a síszezon, de úgy látszik a hír még nem az jutott el az összes medvéhez Észak-Amerikában. Az alábbi felvétel a hévégén készült, amikor egy medve átrohant a pályán a síelők és snowboardosok között. Szerencsére senki sem sérült meg, sem két-, sem négylábú.
Az alábbi felvétel az amerikai Tahoe-tó (Lake Tahoe) melletti Heavenly síterepén készült december 10-én és egy TikTok felhasználó tette fel a közösségi oldalra. Egy síelő filmezi a csúszását, amikor balról egy medve befut pályára, ahol elkerüli az ütközést egy másik síelővel, majd a kamera előtt átrohanva távozik a pálya másik oldalán.

@tao7570 Almost hit a bear skiing down ridgerun Heavenly. Didn't realize it was a bear until it was too close #Tahoe #LakeTahoe #tahoelife #travel #heavenly #ski #bear #wildanimals ♬ original sound - Tao
A síterep tájékoztatása szerint mivel a pálya természetvédelmi területen található, így számos vadállat él a környéken. Az ilyen találkozás elég ritka, mert a medvék már megtanultak együtt élni az emberek közelségével, a síterep is igyekszik mindent megtenni, hogy az emberek is megismerjék a helyi vadvilág szokásait.
KOMMENTEK
magnum56 | 2023.12.16. 16:49
Szerintem ez csak egy beöltözött ember.
Így a síterep azonnal bekerült a hírekbe.
Kiváló reklámfogás. ;)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.