Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Videó: így síel az egykori klasszis ötéves lánya

2023.03.07. Bata Attila

Ha létezik igazi „síelő család”, akkor a német Felix Neureuther családjára ezt igazán lehet mondani. A szülők világbajnokok, a nagyszülők olimpiai aranyat is nyertek, és az utód, az ötéves unoka pedig korát meghazudtolóan síel az internetre felkerült videó alapján.
Mama és a papa. Köztük az ötéves lányuk.
Mama és a papa. Köztük az ötéves lányuk.
Felix Neureuther a 2005-ös bormioi világbajnokságon nyert aranyat csapatban. Leginkább szlalomban volt a legjobbak között, 11-szer nyert világkupa futamot és a 2013-as világbajnokságon ezüstöt. Felesége, Miriam, kétszeres világbajnok a biatlon csapatváltóban. Felix édesapja, Christian hatszoros világkupa győztes, édesanyja, Rosi Mittermaier pedig igazi legenda, hiszen szinte mindent megnyert. Az 1976-os olimpiáról minden számban érmet hozott haza, két aranyat és egy ezüstöt. A németek kedvenc „Rozija” idén januárban hunyt el. Miriam szülei (német-norvég vegyes házasság) között olimpiai bajnokokat nem találunk, de mindketten síoktatók.
A család és a síelő unoka
Ezek után nem is olyan nagy csoda, hogy az ötéves Matilda így tud síelni.


A család a humort is bírja, a közösségi oldalra kitett videó mellé az anyuka azt írta, hogy mindent tőle tanult. Több ismert német sportoló is gratulált a kislány sítudásához.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.