Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

WEDZE by Decathlon síléc kollekció

Ideje másként tekinteni ránk!

2020.12.28. 2021.02.01. Wedze by Decathlon (x) | frissítve: 2021.02.01.

Hallottad már azt a szót, hogy WEDZE? Biztosan találkoztál már a sípályákon a Decathlon síelést képviselő márkájával. A 2020/21 síléc kollekció érkezésével ideje másként gondolni erre a márkára.
Pályasí, freeride, freestyle és túrasí lécek a 2020-21-es téli szezonra
Pályasí, freeride, freestyle és túrasí lécek a 2020-21-es téli szezonra
A WEDZE termékeit a Mont Blanc lábánál, a sípályák mellett találja ki és fejleszti az a több mint 100 szerencsés munkatársunk, akiknek ez a munkája. A közhiedelemmel ellentétben a termékeinket nem megvásároljuk és logózzuk. Az első gondolattól kezdve mi végezzük a kutatás-fejlesztés fázisait, felügyeljük a prototípusok alakulását és teszteljük ezeket a végső forma elnyeréséig. A termékek gyártását legtöbbször a Decathlon saját rendszerén belül végezzük bizonyos esetekben olyan külsős gyártóval dolgozunk együtt, akinek a “know-how”-ja biztosítja a kifejlesztett termékek legmagasabb szintű előállítását.
Sílécek
Sílécek
b A WEDZE ruházatok és különböző kiegészítői (sisakok, szemüvegek, botok, síbakancsok, kesztyűk, zoknik, stb.) meglehetősen népszerűek a síelők körében. Ennek oka talán az, amiért a Decathlont is sokan kedvelik a termékeink sokszor verhetetlen ár/érték aránya miatt. Választékunkban már 3 éves kortól, a kezdő felhasználótól a haladóig mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Azt talán már kevesebben tudják hogy a WEDZE választékában igen komoly szerepe van a SÍLÉCEKNEK is. A 2020/21 szezonra a Wedze márka egy forradalmian megújult síléc kínálattal jelentkezett. Az idei szezonra a sílécek egy jól felépített és egységes koncepció alapján, látványos megjelenéssel és bő kínálattal mutatkoztak be.

A kínálatban elérhetők PÁLYA, FREERIDE, SÍTÚRA ÉS FREESTYLE lécek is ezeken belül a választék felépítése logikus és könnyen érthető. Számozás szerint a 100-assal kezdődő jelölések a kezdőknek, az 500-assal kezdődő jelölések a középhaladóknak a 900-assal kezdődő jelölések pedig a haladóknak szánt síléceket jelölik. A számozásokon belül még további szempontok alapján (pl: szerkezet, rádiusz, méret, női/férfi, kezelt/kezeletlen pálya, stílus, stb). Minderről bővebben a megújult választékunkat bemutató oldalunkat érdemes kicsit böngészni :)

Fedezd fel az új pályasí léceket, a freeride és freestyle léceket, a túrasí léceket, a síbakancsokat és botokat a 2020-21-es téli szezonra!
Hangulatkép
Hangulatkép

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.