Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Közép-Európa legnagyobb gyermek funparkja vár Donovalyban

2014.12.01. 2018.12.07. | frissítve: 2018.12.07.

A Gyermek FUNPARK, amely Donovaly Nová Hoľa és Zahradište pályarendszerek között található, Európa második legnagyobb gyermek síparkja. 9 db varázsszőnyeg és motoros síkörhinta segíti a gyerekek játékos síoktatását. Ezen felül Donovalyban a gyerekek 8 éves korig ingyen síelhetnek!
A Gyermek FUNPARK Donovaly ideális hely a síelés megtanulására – Mistrikyben, a Nová Hoľa és Zahradište pályarendszerek között található. A Patty Ski eredeti 2.500 m2-es területét még közel 10.000 m2-el növeltük 2011. decemberében, amivel egyből a gyermek síparkok legnagyobbjai közé került és Európa második legnagyobb gyermek síparkja lett.

A FUNPARK-ban 9 db Sunkid varázsszőnyeg (futószalagos gyermek sífelvonó) segíti, hogy a gyermekek sokkal gyorsabban, félelem nélkül, játékosan tanuljanak síelni. Továbbá van egy motoros síkörhinta, ami szintén nagy segítség a síoktatásban. A gyerekek a síoviban már 3 éves kortól tanulhatnak síelni, és főleg nekik illetve a teljesen kezdőknek nyújt jelentős segítséget a varázsszőnyeg és a síkörhinta.
Minden nap 12.00-kor mindenkit szeretettel várunk az egyedi „Show on Snow” előadásra, sok játékkal, vidámsággal, majd egy felejthetetlen „motoros szán-vonatozással” zárjuk a programot. Ember nagyságú Dodo, Lulu, Brumik és „PARK SNOW egér” szórakoztatják a gyerekeket.
Foglalás és rendelés egyenesen a szállodák recepcióján!

FUNPARK belépőjegy árlista 2018/2019 tél

Jegytípus / Időszak 2018. dec. 24-ig és 2019. jan. 7-tól 2018. dec. 25 - 2019. jan.6.
1 óra 6 € 7 €
2 óra 10 € 12 €
1 nap 13 € 15 €
1 nap (PARK SNOW kártyával) 11 € 12 €

Bővebb információk: www.parksnow.sk

Gyermekek 8 éves korig INGYEN síelnek Donovalyban!

  • 6 éves korig, azaz 2013. január 1. után születettek, amennyiben a vele együtt síelő felnőtt 1 vagy 2 napos bérlettel síel
  • 8 éves korig, azaz 2011. január 1. után születettek, amennyiben a vele együtt síelő felnőtt 3-7 napos bérlettel síel (érvényes okmány bemutatásával, mely tartalmazza a nevet és a születési időpontot is. Pl. útlevél, személyi igazolvány, TAJ-kártya)
  • Szlovákiában szinte minden síközpontban 6 éves korig ingyen síelhetnek a gyermekek, amennyiben érvényes síbérlettel rendelkező felnőttel együtt síelnek. Donovalyban tavaly úgy döntöttek, hogy szakítanak ezzel a tradícióval, náluk 8 éves korig síelhetnek ingyen a gyermekek (2011. január 1. után született gyermekek), amennyiben a kísérő felnőtt 3-7 napos síbérlettel síel.
  • Amennyiben a felnőtt kísérő 3 naposnál rövidebb síbérletet vásárol, az ingyenes gyermek síbérlet 6 éves korig vehető igénybe. A teljes szezonra szóló síbérlet esetén is 6 éves korig lehet ingyen síelni.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.