Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

PROTEST: dizájn és minőség a márka teljes választékában

2022.01.31. sielok.hu

Valószínűleg kevesen gondolnák, hogy az egyik legnépszerűbb választékot a téli sportruházaton belül pont egy olyan országban tervezték meg, ahol sem hegyeket, de még igazi telet sem látnak. És mennyire igaz! Hollandia a világ egyik leglaposabb országa, pontosan öt dombbal. Azonban ez nem tartotta vissza a holland snowboardosokat attól, hogy megmutassák a világnak, itt is lehet divatos és praktikus felszereléseket tervezni, amelyekkel egyre többet találkozunk a magas hegyek lejtőin.
Protest női sí- és snowboardruházat - a legújabb kollekció
Protest női sí- és snowboardruházat - a legújabb kollekció
A Protest céget 1993-ban alapította egy csapat holland snowboardos. Már a kezdetekben arra törekedtek, hogy tudásszinttől függetlenül minden snowboardos elérhető áron hozzájuthasson minőségi termékekhez. Kezdőktől a haladókig, vagy azok is, akik csak szeretnének jól kinézni a hegyen.
Téli sportruházat férfiak részére
A kezdeteknél egyértelmű volt, hogy az alapanyagok minősége elsődleges fontosságú. Erős, strapabíró, magas vízállóságú és légáteresztő anyagok mellett azonban a dizájn is meghatározó szemponttá vált.
Évek alatt kialakult az irányvonal: az őszi/téli, illetve a tavasz/nyári kollekció. Ezen belül az erős választék a férfi, női és gyermek vonalon.
Téli sportruházat nők részére
A téli kollekció kialakításában ma már az egész világ tervezői részt vesznek, a legtöbbjük snowboardos vagy egyéb sportolói háttérrel. A dizájn a lelke a cég legújabb termékeinek, akár a téli sportruházatról, akár a fürdő- vagy szörfös ruházatáról beszélünk.
Fenntarthatóság, újrahasznosított anyagok, környezetbarát megoldások
A fenntarthatóság és a minőség kézzel fogható kombinációja a PRVE Green sorozat, amely nagyszerű példája az újrahasznosított termékek minőségi felhasználásának. Ezek a férfi vagy női síkabátok akár 20K vízállóságot is biztosítanak, amely már a pályán kívül síelőknek vagy snowboardozóknak is kellő védelmet nyújtanak. A 10K vízállóságú kabátok pedig a pályasíelőket tartják szárazon egész nap.
A Protest termékeivel számos hazai boltban is találkozhatunk, azonban webáruházukban is böngészhetünk a hatalmas választékban. Utóbbi esetben egy bizonyos összeg feletti rendelésnél ingyenes szállítást biztosítanak.
A Protest termékek magyarországi forgalmazója az Acrol Hungary Kft.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.