Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az első havas hétvége a Normafánál

2001.12.02. sielok.hu

Az első havas hétvége a Normafánál Furcsa, hogy egy kétmilliós városban csak néhány családnak jut eszébe egy gyönyörű tiszta, napos szombat délelőtt, hogy a tél első napján megszánkóztassa gyermekeit. Idilli havas táj várt bennünket a Normafánál 2001. december 1-én.
Igaz, amíg a városon keresztül autóztunk, még mi sem igazán hittünk abban, hogy igazi szánkózást tartogathat a mai nap , és mégis: miközben Pesten nyomát is alig láttuk már a hónak, a Normafa igazi téli arcával várta a kirándulókat.
A szánkózókon kívül láttunk a hegyen síelőket is: voltak köztük meglepő sebességgel száguldozó sífutók, lelkes nyugdíjasok, családapák és még lelkesebb csemeték, akik apró léceiken akik életük első lesiklásait próbálgatták. Felvonó hiányában a hegyre vontatást a szülők, nagyszülők vállalták. Még snowboardost is láttunk csatolni, a pár centis, egyébként jó minőségű, a napsütés ellenére cseppet sem latyakos hóban.

Bár az itteni lejtők alpesi síélményeket nem tartogatnak, egy kellemes első téli hótaposásra, szánkózásra, csúszkálásra jó választásnak tűnt 2001. december 1-én a Normafa. (megközelítés: 21-es busszal a Moszkva térről, fogaskerekűvel, vagy autóval a Déli pu. felől az Istenhegyi úton).

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.