Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Radstadt - a város, ami elkényezteti a hegyek szerelmeseit

2023.12.15. (x) szponzorált cikk, sielok.hu

Radstadt "óvárosa" egyedülálló fekvését a települést körbeölelő hegyeknek köszönheti. Salzburgtól mindössze 70 km-re található dél felé, a felső Ennstal völgyében, a Dachstein masszívuma és a Radstädter-Tauern hegység között.
Radstadtot főleg széles pályái és hangulatos hüttéi miatt szeretik a síelők. | Fotó: Lorenz Masser
Radstadtot főleg széles pályái és hangulatos hüttéi miatt szeretik a síelők. | Fotó: Lorenz Masser
Az 5000 lakosú kisváros középkori hangulatával és egyedülálló természeti környezetével varázsol el, ideális úti cél, ha a család közös kikapcsolódásra és sportolásra vágyik.

Radstadt tökéletes kiindulópont Ausztria leghíresebb és legszebb síterületeinek felfedezéséhez. Kevesebb, mint 30 perc alatt eljuthatunk Obertauernbe, Zauchenseebe, Schladmingba vagy a Snow Space Salzburg síközpontba, akár saját autóval vagy a síterület síbuszával.
Fotó: Lorenz Masser
Fotó: Lorenz Masser

Radstadt sípályái

A családbarát, széltől védett Radstadt-Altenmarkt síterepet mindkét városból egy kabinos felvonóval lehet megközelíteni: az egyik 8-, a másik 10-személyes kabinokkal közlekedik. A hóbiztos síterepet elsősorban széles pályái és hangulatos hüttéi miatt szeretik a síelők.

Sífutópályák

Radstadt igazi Eldorádó az északi sportok rajongói számára is: 150 km jól előkészített sífutópálya van itt, korcsolya és klasszikus stílusú sífutók számára, az 50 kilométeres Tauern-ösvény pedig rengeteg változatosságot kínál a sífutóknak fantasztikus környezetben. A gyönyörű magaslati ösvények - a Rossbrandon és a Gnadenalm-on biztosan megdobogtatják a sífutó szívét, egészen tavaszig.
Fotó: Markus Rohrbacher
Fotó: Markus Rohrbacher
A szomszédos településen, Altenmarktban található Therme Amadé a tökéletes finálé a friss téli levegőn eltöltött nap végén. A termálfürdő 11 különböző medencét, négy izgalmas csúszdát és tágas wellness részleget kínál 4 szaunával, törökfürdővel, gőzbarlanggal és még sok más szolgáltatással. A Therme Amadéban tökéletesen ellazulhatunk egy izgalmas radstadti sínap után.
Még több infó Radstadt hivatalos weboldalán 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.