Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Élményfürdő nyílik Hochkar közelében, Göstlingben

2009.07.29. | Szerző: Bata Attila
Élményfürdő nyílik Hochkar közelében, Göstlingben A magyarok által az egyik leggyakrabban látogatott határhoz közeli osztrák síterep kimondottan a síszezonra időzített újdonsággal várja idén a téli szezon vendégeit. A közeli faluban élményfürdő épül számos medencével, szaunával, és wellness szolgáltatásokkal.
A Hochkarhoz közeli, Göstling an der Ybbs településen már épül az új élményfürdő, amelynek nyitását idén december 19-re tervezik. Az új létesítmény átadásával Hochkar mellett is színesedik a síelés után választható programok listája. Az élményfürdő vendégkörét kimondottan a téli sportok szerelmeseire alapozzák, ennek megfelelően alakul a nyitva tartás is. Hétközben csak este tízkor zárnak, pénteken és szombaton azonban csak tizenegykor kell elhagyni a strandot.

A Ybbstaler Solebad vállalat által épített vízi világ megépítéséhez az alsó-osztrák tartományon kívül az Unió is kemény eurókkal járul hozzá. Szükség is lesz rá, hiszen a teljes költségek megközelítik a hatmillió eurót (kb. 1,6 milliárd forint). Összesen 350 négyzetméternyi vízfelületen négy medence osztozik, köztük egy kültéri élménymedence, egy belső gyermekmedence, és egy nagymedence. A külső és a terápiás medencében kicsit megnövelik a víz sótartalmát.

Négy szauna is várja az érdeklődőket, köztük olyan, amelyiket csak szabadtéren keresztül lehet majd megközelíteni, ami igazi élmény lesz a hóban és mínuszban. Ezen felül vendéglő is épül majd a komplexumban, amely a tervek szerint harminc alkalmazottnak ad majd állást. A visszajelzések szerint az osztrák cikkeinket a síterepeken munkát vállaló honfitársaink is szívesen olvassák, ezért most időben szólunk, hogy még nem késő beadni a jelentkezést.

Két óra időtartamra, csak a medencékbe érvényes jegy 6,5 euróba kerül, a medencékhez és a szaunákhoz is érvényes jegy 9,5 eurót kóstál. Négyórás jegy 8,5, illetve 11,5 euróba kerül. Az üzemeltetők évente 100.000 látogatót várnak. További információ az élményfürdő weboldalán: www.ybbstaler-solebad.at.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó wellness:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 292 vendég és 22 regisztrált felhasználó látogatja.