Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élményfürdő nyílik Hochkar közelében, Göstlingben

2009.07.29. Bata Attila

Élményfürdő nyílik Hochkar közelében, Göstlingben A magyarok által az egyik leggyakrabban látogatott határhoz közeli osztrák síterep kimondottan a síszezonra időzített újdonsággal várja idén a téli szezon vendégeit. A közeli faluban élményfürdő épül számos medencével, szaunával, és wellness szolgáltatásokkal.
A Hochkarhoz közeli, Göstling an der Ybbs településen már épül az új élményfürdő, amelynek nyitását idén december 19-re tervezik. Az új létesítmény átadásával Hochkar mellett is színesedik a síelés után választható programok listája. Az élményfürdő vendégkörét kimondottan a téli sportok szerelmeseire alapozzák, ennek megfelelően alakul a nyitva tartás is. Hétközben csak este tízkor zárnak, pénteken és szombaton azonban csak tizenegykor kell elhagyni a strandot.

A Ybbstaler Solebad vállalat által épített vízi világ megépítéséhez az alsó-osztrák tartományon kívül az Unió is kemény eurókkal járul hozzá. Szükség is lesz rá, hiszen a teljes költségek megközelítik a hatmillió eurót (kb. 1,6 milliárd forint). Összesen 350 négyzetméternyi vízfelületen négy medence osztozik, köztük egy kültéri élménymedence, egy belső gyermekmedence, és egy nagymedence. A külső és a terápiás medencében kicsit megnövelik a víz sótartalmát.

Négy szauna is várja az érdeklődőket, köztük olyan, amelyiket csak szabadtéren keresztül lehet majd megközelíteni, ami igazi élmény lesz a hóban és mínuszban. Ezen felül vendéglő is épül majd a komplexumban, amely a tervek szerint harminc alkalmazottnak ad majd állást. A visszajelzések szerint az osztrák cikkeinket a síterepeken munkát vállaló honfitársaink is szívesen olvassák, ezért most időben szólunk, hogy még nem késő beadni a jelentkezést.

Két óra időtartamra, csak a medencékbe érvényes jegy 6,5 euróba kerül, a medencékhez és a szaunákhoz is érvényes jegy 9,5 eurót kóstál. Négyórás jegy 8,5, illetve 11,5 euróba kerül. Az üzemeltetők évente 100.000 látogatót várnak. További információ az élményfürdő weboldalán: www.ybbstaler-solebad.at.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Gasthof-Galerie Staudach
Vendégszerető osztrák házaspár által vezetett egyszerű kis fogadó Hollenstein/Ybbs településen, 3 km-re Königsberg, 35 percre Hochkar és 40 percre Lackenhof síterepeitől. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelis ellátással, kis kerti "hüttével". Ingyenes Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.