Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Dalos Péter

Dalos Péter
Profil:SMSZ kiképző oktató, SMSZ Szakmai Bizottság tagja
Oktat:alpesi sí / sífutás / túrasí
Vállal:egyéni / csoportos / felnőtt / gyerek
Szint:kezdő / haladó
Nyelv:magyar / angol / német
Telefon:+36 30 488-4951
Dalos Péter
Végzettség szintje: SMSZ ***, ISIA-bélyeges síoktató

Bemutatkozás

Hároméves koromban váltam a havas hegyek rabjává, azóta rendszeresen űzök többféle téli sportot (alpesi sízés, sífutás, magashegyi túrázás) is. Közlekedésmérnöki tanulmányaim mellett szereztem állami síoktató és evezős edző végzettséget. Oktatóként folyamatosan továbbképzem magam. 2009-ben csatlakoztam az SMSZ síoktatóválogatottjához (Hungarian Interski Demoteam), tagja voltam a 2011-es sankt antoni (Ausztria) a 2015-ös ushuaia-i (Argentína) és a 2019-es pamporovói (Bulgária) Interski delegációknak.

Hároméves koromban váltam a havas hegyek rabjává, azóta rendszeresen űzök többféle téli sportot (alpesi síelés, sífutás, magashegyi túrázás) is. Közlekedésmérnöki tanulmányaim mellett szereztem állami síoktató és evezős edzői végzettséget.

"Civilben" a BKK Termékmenedzsereként a Bubi közbringarendszer útját egyengetem. A síoktatást egy olyan kiegészítő szakmának tekintem, ami segíti fenntartani a motivációmat a mindennapi munkámban és az élet más területein is.

Síoktatóként arra törekszem, hogy tanítványaim - bármilyen előképzettséggel és bármilyen körülmények között - jól érezzék magukat a hegyen.

Bővebb infó: https://www.facebook.com/hungarian.inter...
Ezeken a síterepeken jártam »
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »