Szia Caferacer! Üdv mindenkinek aki szereti Tótországot!
Én biztosan készülök ki Tótországba március elején. Hárman voltunk a múltkor, és a többiek nevében nem nyilatkozhatok. Én nagyon vágyok a Chopokra, de az nem egy napos kiruccanás lenne, hanem 2 nap, egy éjszaka. Van saját autóm, úgyhogy mindenképpen maradjunk kapcsolatban, mert Korompát sem zárom ki és mindképpen kell az útitárs, egyedül nem jó. Tulajdonképpen sok tényezőtől függ az egész (idő, pénz, időjárás) A számom: 20/467-9337 Hívjál nyugodtan bármikor! Nagy szükségem lenne egy olyan emberre, aki legalább középszinten síel, és mutatna egy kis carving technikát, mert én még csak most váltottam ilyen lécre és sajnos a régi mozgás belém van rögzülve. De ne ilyedjen meg senki, mert nem síoktatásról van szó, és azért nem vagyok kezdő, gyerek korom óta sielek, csak elég ritkán.
Hogy ne legyen teljesen off a fórum, pár (nem túl friss) infó Korompáról. A síbérlet csak 19 Euro (sok helyen 24-et írnak). Szerdán egész nap esett, gondolom utána is, ezért a pályák vizesek, de van elég hó, (kb. 40-50 cm lehet a pályán) még így is nagyon jók a pályák. A szélső pályákon vannak csak kopott részek, de ezeket ki lehet kerülni és mindenütt le lehet jönni. Mi hétköznap voltunk, nem volt tömeg, csak néha kellett sorakozni a lengyel és szlovák síiskolások miatt. Két kisebb felvonó járt még a nagy Pomán kívül. (ezeket a betűjeleket képtelen vagyok megjegyezni) Korompával egy gond van, hogy mindenki a hosszú Tatrapomán akar menni, mert az gyorsabb, mint a kétüléses, és ez a leghossszabb húzólift, viszont nem ér végig a pályán, pedig szívesen besízném az alját is a pályának. A kezdőknek gondot okozhat, hogy a lapos kék pálya után vagy gyalogol a következő felvonóig, vagy felmegy a ülőlifttel és lejön a fekete-piros pályán :) A haverom kicsit meg is ijedt a völgyből feltekintve, hogy milyen meredek, aztán rájött, hogy nem is olyan vészes. Egyébként szerintem az egész régióban a legjobb terep. Ingyen parkolás, ingyen wc, mérsékelt árak, magyar büfések!, jó megközelítés. Reggel korán (8.30) érdemes kezdeni, mert délutánra buckásra túrják a pályát és itt-ott jegesedik is. Mivel három ratrak gondozza a pályát minden este, ezért reggelre mindig tökéletes a minősége, március elejéig biztos jó lesz. A jövő héten havazást ígérnek, meg hideget úgyhogy bizakodó vagyok.