Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

BeloTom által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
BeloTom
7 élménybeszámolót írt
7
8 éve tag
2022.01.14. 18:11
Szia Martin!
Ausztriàban csak oltàssal lehet bérletet vàsàrolni. Szlovéniàt javasolnàm, mert ott lehet, de kérdés, hogy februàr 15 utàn is elismerik-e a kàrtyàt?!
Üdv: Belo
BeloTom
7 élménybeszámolót írt
7
8 éve tag
2022.01.03. 18:06
Kedves Kalman!
Most voltunk szlovéniában( dec27-30), tökéletesen elegendő a magyar védettségi kártya, mind a szálláson, mind a pályán!
Előzmény: (Kalman28 213880)
BeloTom
7 élménybeszámolót írt
7
8 éve tag
2022.01.03. 18:02
Köszönöm az infókat
BeloTom
7 élménybeszámolót írt
7
8 éve tag
2022.01.02. 14:17
Sziasztok!
Mi december 27-30 között töltöttünk egy pár napot ezen a síterepen. Az utunk nagyon sima volt, oda és visszafele is. A határon semmiféle ellenőrzést nem tapasztaltunk. Jegyvásárlásnál szintén nem kérték a Covid igazolást, viszont amikor sorban álltunk a kabinoshoz, akkor szúrópróbaszerűen ellenőrizte egy úriember az igazolványokat, vagy a kinyomtatott igazolást. Megfelel nekik az applikáció, a kinyomtatott igazolás, de a magyar védettségi igazolvány is. Egy kicsit az infrastruktúráról: reggel érdemes mindenképp időben érkezni, ha nem szeretnénk 100 métereket sícipőben gyalogolni, ugyanis a kabinoshoz közel lévő parkolóhelyek gyorsan megtelnek. Ez azt jelenti, hogy érdemes 7- 7:30 között érkezni reggelente.
A hóviszonyok megfelelelőek voltak, annak ellenére hogy egy darab hóágyút sem láttunk, tehát csak a lehullott mennyiségből tudnak gazdálkodni.
A felvonókat tekintve nem egy Ausztria, tehát mindenhol nyitott, ülőszékes felvonók vannak, amik rossz idő esetén vizesek, illetve több pályára csákányossal juthatunk. A pályák előkészítése perfekt volt minden reggelre és jól is tartották magukat egész nap; csak egy helyen, a kétüléses felvonó melleti piros pályán kellett vigyázni, mert ott már délután kezdett egy kicsit kikandikálni a föld. Fontos még, hogy a völgybe vezető pálya hivatalosan zárva van, de mi ennek ellenére belevágtunk, és meglepve tapasztaltuk, hogy kiválóan sielhető! Ez a kabinos aljába visz le. Van rajta egy két meredekebb szakasz, illetve a nem előkészítettségből adódó buckák, de fantasztikus, ahogy az erdőben több kilométeren keresztül ereszkedsz le. Közepes sítudással simán abszolválható.
Mi nagyon jól éreztük magunkat! Egy ködös felhős és két napsütéses napot töltöttünk ott.
Honfitársainkból is akad bőven, így nem okozott gondot a Hüttében sem helyet találni, mivel amikor meghallottuk a magyar szót, akkor szívesen szorítottunk helyet egymásnak.
Üdv: Belo
BeloTom
7 élménybeszámolót írt
7
8 éve tag
2022.01.02. 13:59
Sziasztok!

Nagyon jó lenne, ha valaki tudna írni egy részletesebb beszámolót, hogy mi az aktuális helyzet Jasnán, azok közül, aki az utóbbi napokban voltak ott?! Milyenek a pályák, hogy működnek a szabályok, mit kérnek, mit nem...?
Előre is köszönöm!😉 Belo
BeloTom
7 élménybeszámolót írt
7
8 éve tag
2016.02.01. 21:19
Tud valaki aktuális infót a pálya helyzetéről?
BeloTom
7 élménybeszámolót írt
7
8 éve tag
2016.01.30. 17:55
Sziasztok!
Tudna valaki tajékoztatást adni a pályák helyzetéről?
Jövő hét csütörtön indulunk, de a helyzet egyenlőre egyre rosszabbul fest...
Köszi
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.