Mil: Olvasom a fórumot, épp ezért szúrt szemet a te viselkedésed itt.
Képzeld, azt is olvastam hogy hová jártok, sőt ha hiszed, ha nem, én is szeretem, sőt Tálén és itt tanultam síelni.
Viszont a legutóbbi hozzászólásodból is a nagyképűség (vagy elfojtott frusztráció?) jön le:
"de én inkább azt mondanám, hogy informálódom"
Miből gondolod, hogy más nem informálódik? Miből gondolod, hogy aki informálódik, azt nem érheti negatív élmény?
Nem te vagy egyedül, aki informálódik, és épp ezért baj az, hogy a moderátorok is hagyják, hogy a negatív élményt leírók elvesszenek a fanatikusok gyalázkodása és ömlengései között? Például:
"Nem tom itt senki sem hallott Donovalyról, Chopokról, Csorba tóról? Elképesztő ahogy itt pályát választanak a népek." - írtad itt valakinek, aki negatívan merészelt írni hőn szeretett országodról.
"És a fórumon ugyanúgy megírom a véleményemet, ahogy Alpe d'Huez-ről és Visegrádról is megírtam."
Ez nagyon jó, és köszönjük, de ugye ezt sem a "Miért nem szeretem Szlovákiát" topikban fogod megtenni.
"Azért, mert ezeket a helyeket rengetegen fikázzák úgy, hogy valójában nem is ismerik."
Én ilyen kritikát még nem olvastam itt, aki alaptalanul fikázta volna, ellenben tőled minden negatív bejegyzésre érkezett válasz.
Légy szíves próbáld megérteni, hogy legnagyobb jóindulat ellenére is érhetnek bárkit negatív élmények, és nem azért írják le az emberek, hogy a téged támadjanak, és semelyik síterep nem szorul rá az önkéntes véleményetekre.
Mivel olvasom a fórumokat is, ezért nem értem, hogy az Ausztria Feketelista rovatában miért nem jelenik meg soha egyetlen fogadatlan prókátor sem!
Misto: sokat gondolkodtam én is, hogy mi lenne itt a moderátorok dolga (nehéz helyzetben vannak), de azt hiszem igazad van. Ki kellene szűrni a nem ide tartozó dolgokat. Egyébként mikor megnyílt a küzdőtér, akkor is szemet szúrt, főleg az eredeti címével (idétlen karakterek, helyesírási hibák tömkelege).
Egyre inkább azt hiszem, djpetinek igaza volt (akármennyire meredek is volt első olvasatra), hogy a moderátorok félnek belenyúlni ide, nehogy elijesszék a náluk hirdető szlovák vállalkozókat.
De azt hiszem, tényleg felesleges ebbe akármennyi energiát is ölni, itt normális kritikára és véleménycserére nincs lehetőség. További jó szórakozást, és továbbra is vessétek ki innen azokat "az alacsonyabb rendű lényeket", aki még nem jöttek rá Szlovákia és Chopok-Dél mindenható voltára, és annyira hülyék, hogy máshová is mennek síelni. Lehet, talán én is egyszer eljutok erre a színvonalra, de addig is maradok felvágó sznob síelő, aki mindenbe csak a kritikát keresi.