Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

atee84 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
atee84
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
2019.02.13. 10:22
Tegnap sikeresen hazaértünk a Lomnici síelésről. A fekete pálya volt a fő attrakció nekünk, mivel ezelőtt csak pirosakon csúsztunk. Felfelé a libegővel még mondtam páromnak, hogy nem lesz ez olyan gáz, egész normálisnak tűnik a pálya meredeksége, lehet csak nagy a hype körülötte. Aztán felértünk, kiszálltunk a liftből, és jött a hű b***** meg. :-) Alig mertem kimenni fényképezni a pálya széléhez. :-) Adrenalin volt bőven. Pár perc után rászedtük magunkat az indulásra, komoly volt, de az eddigi legnagyobb síélményem is egyben. Most már értem, miért legendás ez a szakasz. :-) Egyszerűen zseniális. Mindenkinek ki kell próbálnia egyszer. :-D
atee84
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
Topik: Donovaly
2018.02.01. 13:42
Na helyes, essen csak, nem vagyok hóirigy! :-)
Azért mi is jól éreztük magunkat, minden nap kellemesen elfáradtunk!
Előzmény: (pattyski 198852)
atee84
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
Topik: Donovaly
2018.01.31. 15:27
Sziasztok!

Január 28-30-ig voltunk Donovalyban síelni. Első nap besízés jelleggel a kék pályákon csúszkáltunk, amik akkor még egész jók voltak, és ez délutánra sem változott nagyon. A hó nem 40-50cm, több helyen barnásodott, illetve szinte csak műhó volt a pályán. A csákányosból jobbra fordulva egész jókat lehetett csúszni az 5-ös pályán.
Másnap Nova Hola, ködös, esős idő, de szerencsére esett éjjel fent egy kis hó, így a fenti 2-es pályán szuper köröket lehetett menni, nagyon élveztük, de attól lejjebb már jeges, tömör volt a pálya. Ekkor már olvadt rendesen, kb 5-7 fok volt délutánra.
Ennek az olvadásnak meglett utolsó nap a hatása, amit mindenki megtapasztalhatott, miután 2 óra késéssel megnyitották a síliftet az erős szél miatt. Teljesen kifagyott jégpáncél fogadott minket, ami nagyban rányomta a bélyegét az egész napra. Csak a kemény pályaalap maradt, de így legalább nem buckásodott a pálya :-)
Összességében jó 3 nap volt, de egy alapos hóesés elkelne, mert jelenleg inkább koripálya, mint sípálya Donovaly.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.