Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

notar által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (13)Időben csökkenő Időben csökkenő
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
Topik: Annaberg
2007.11.19. 08:44
Hello!

Csak megerősíteni tudom Zoli véleményét, hiszen együtt voltunk. Hála a sielok.hu-nak összejöttünk hárman szombaton egy jó kis síelés erejéig. Bezony, jó kis hely ez az Annaberg. Ajánlom mindenkinek!

Üdv.:
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
2007.11.15. 08:32
Szia Zoli!

Írtam mailt!

Üdv.:
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
2007.11.13. 13:22
Hello!

Pénteken v. hétvégén csúsznék valamelyik közeli helyen (ebbe még Ötscher/Hochkar is belefér).

Győri vagyok. Kocsi van, de Bp-i társasághoz is csatlakoznék.
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
Topik: Hochkar
2007.10.31. 11:54
Igen, a vendégkönyvebn érdeklődtem és az volt a válasz, hogy a meleg idő miatt nov. közepére halasztották a nyitást :-((
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
2007.02.06. 11:33
Üdv Mindenkinek!

Vasárnap voltunk Stuhlecken. Tapasztalatok az alábbiak:

Sokan voltak, kivéve a hatosülős környéki két piros (az egyik csak a térképen piros, helyben kék) pályát. Ott isteni jókat lehetett csúszni, a liftnél max. 2 perc várakozással lehetett számolni. Mindkét pálya jól kezelt volt, nem volt nagyobb bucka és jég sem, kivéve a legfelső 1-200 métert, ahol helyenként jeges volt és az erős szél is megtette a magáét. Az alsóbb pályák közül a négyesülős buborékos környéki pályák jók voltak, csak irdatlan mennyiségű ember volt rajtuk, a buborékos négyesülős várakozási ideje volt vagy 20-25 perc!!! A másik négyesülőshöz csatlakozó pályák (piros 3 és társai) szörnyen jegesek voltak.

Nos, ennyi. Aki jót akar csúsznni és tud is síelni, annak a hatosülős körüli részek jók, a többit nem ajánlom senkinek. Ugyan hosszú pályák vannak Stuhlecken, de a Hochkarral soha nem veheti fel a versenyt!!!
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
2007.01.22. 08:27
Vid, ez nagyon tetszett :-))

Fazoletto írta nemrég a Hochkar fórumra, hogy pár napja egy magyar meghalt, egy súlyosan megsérült - mindketten fejsérüléseket szenvedtek, bukóval lehet, megúszták volna.

Még decemberben voltam ott és annyira jó élmény volt, hogy nagyon megdöbbentett a tény, hogy pont ott halt meg valaki.

Ez a döbbenet aztán most valszeg elvisz egy sportboltba - remélem másokat is!
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
2006.12.21. 08:35
Hello!

Nézd meg a vendégkönyvet! Angolul és németül egyaránt szerepelnek a szombattól nyitó pályák. Ezen kívül talán a "News" rovatban is ott van.

Üdv.:
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
2006.12.14. 09:08
Hello!

Szerintetek mi várható a hétvégén a Hochkaron? Úgy hallom további három liftet nyitnak meg. Ha van valami friss infótok írjatok, mert hétvégén megnéznénk - ha érdemes...

Üdv és előre is köszi.
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
Topik: SKI AMADE
2006.12.04. 08:41
Hello Timici!

Idén februárban voltunk az Amadéban, Bad Gastein, Bad Hofgastein és Bad Dorfgastein pályáin síeltünk. Bad Gastein és Bad Hofgastein között át lehet síelni, az tuti. Nagyon klassz mindhárom hely, bár szívemhez Hofgastein került legközelebb. Nem zsúfolt Dorfgastein egyáltalán, don't worry.

Igen, a fürdők azok nagyon jók. Bad Gasteinban, közel a centrumhoz (Dorfgast-tól pár km.) van egy nagy fürdő (név most nem ugrik be), este érdemes három órás jeggyel menni 7-től. Látni a kivilágított pályákat, közben kinyújtózhatsz a medencében ... szuper.

Flachauról sajnos egyelőre nem tudok nyilatkozni.

Üdv
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
2006.11.21. 09:33
Kedves K. Laci!

Kellett külön orvosi vélemény az egészségbiztosítóhoz (esetleg az egyéni egészségterveben szerepelt síelés?), vagy csak küldted a számlát és utaltak?

Előre is köszi.

Egyébként pl. Győrben nem igazán tud egyik utazási iroda sem a sícsekkről, egyedül a Car-Tour-nál van napi Stuhleck és Hirschenkogel jegy, de jelen pillanatban elég erős a forint ahhoz, hogy ezt ne érje meg náluk beszerezni.
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
2006.11.13. 08:13
Sziasztok!

Köszi. A győri Hervi's-ben 10 rugó körül láttam tegnap Columbia/Nordica gore-tex kesztyűket. Ez akkor jó árnak tűnik. Viszont fele ennyiért voltak "hagyományos" márkás kesztyűk is. Megéri a gore - tex ezt a pluszt?
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
2006.11.10. 11:19
Sziasztok!

Tavaly láttam néhány emberen gore-tex borítású kesztyűt a sógoroknál. Biztos, hogy nem ázik be, és ez nagy vonzerő. Van valakinek tapasztalata arról, hogy egyébként kényelmesek-e az ilyen kesztyűk? Köszi előre is.

Ja és egy közelítő árat is írjatok légyszi, vagy egy ártartományt, amiben már normálisat lehet venni

Üdv.:
notar
13 élménybeszámolót írt
13
19 éve tag
2006.11.06. 10:32
Hello!

Nem voltam, de engem is érdekel a téma. Egy napra kitűnő lehet és nem tűnik annyira drágának, mint pl. Semmering.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.