Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

novakistvan által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
novakistvan
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
2010.12.16. 09:14
Tapasztalatból szólva:

http://www.uniqa.hu/uniqa_hu/cms/private/Travel/Utazas/Szuper-G/index.jsp

Mindig is online kötöttem meg a biztosítást az indulás előtti napon. Az Allianz premiumnál is sokkal jobb a UNIQUA Szuper-G Síbiztositas.

Használtam sokat és sajnos volt is egy balaesetem sízéskor de szerencsére ez a biztosítás minden kérdés nélkül fizetett mindent, kérésemre az igényelt napra kiküldtek értem és a kocsimért egy hivatásos sofőrt aki hazahozott minket a kocsinkkal együtt és orvosi vizitek esetére kínálták a helyi taxizások rendezését is!

Az ambuláns ellátáskor a helikopteresnek vagy mentősnek vagy épp a dokinak mind számít, hogy mit mondasz milyen fedezeted van, annak megfelelő ellátásban fogsz részesülni hidd el, legalábbis jobbat, többet, gyorsabban kapsz ha biztosak benne hogy limit nélkül számlázhatnak rád és kezelhetnek elátásuk szerint (pl kapsz egy ultrahangos képet is nem csak röntgent így látszik pl a szalag sérülés is nem csak a csont és megkapod a képet emailen a hazai kezelésekhez...), ezért nem érdemes EU-s TB kártyákkal vacakolni vagy gyenge biztosítóknál kötni! Képzeld csak el amikor mondjuk nyílt combcsonttoréssel fekszel a hóban és a hegyimentő a heli hívása helyett inkább szánra tesz majd levisz az útig ahol várhatod a mentőautót 20 percig és a kórházban csak a legszükségesebb dolgokat kapod semmi extrát mert nincs no limit biztosításod. A másik eset ahol kell a bizti, ha vkit véletlenül letarolsz a pályán na ekkor sok-sok akárt több tízezer euródba kerülhet a móka vagy az ügyvéd!


colos István
novakistvan
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
2005.03.28. 20:05
MINDENKÉPPEN KELL! Soha senki más nem fogja fedezi a többszázezres vagy milliós ellátásodat a magyar határon kívül, csak egy balesetbiztosító! Helikopter, műtét, hazareptetés, jogi védelem, ügyvéd, akár általad okozott károk (gázolás...), akár fájdalomdíj, perköltség, kocsid hazaszállítása, családtagod vizitje odakint, stb.). Ezt sem itthon, sem az EU-ban nem vállalja az állam csak egy biztosító. Nézd meg a másik hozzászólásomat a "Biztosítás nélkül ne menj..." címmel. Simán összehozhatsz egy millió feletti számlát egyetlen olcsó hétvégi csúszás során...
novakistvan
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
2005.03.28. 18:10
Biztosítás nélkül ne menj! Ez a legalapvetőbb szabály! Ismerősi körben is 1,1millióba került egy kis Jasnai csúszás (csonttörés+helikopter, stb.) és fél év felépülésbe!!!
Utolsó pillanatban is köthetsz pl: előző nap 12:00 percig a https://www.biztositas.hu/sielok címen kapásból online (!!!) ha van bankkártyád (Alianz a legjobb, legtöbbet fizető és még olcsó is) vagy menet közben az autópályán a Mosonmagyaróvári MOL kúton még aznap is köthetsz 1300 forintért-
colos István
novakistvan
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
2005.02.13. 22:58
Friss élmény: Semmering-Stuhleck, Február 13, szombat

- időjárás: napsütés, gyenge felhősödés alkalmanként, tiszta ködmentes levegő,de. egy órára gyenge havazás
- sorbanállás liftnél: normális (kb. 20-30 ember)
- hó helyzet: remek, kemény hó + keveredve friss hóval
- pályák karbantartotsága: volt ratrak, de az egyik fő kék "Family" pálya nagyon elhanyagolt, mintha szűz havat feltúrtak volna ami majd keményre fagyott
- felvonó: megszokott minőségű zárható fedeles ülőlift+csákány
NEGATÍVUM: vigyázni kell melyik pályán végzed be a csúszást, mert ha nem a te parkolódnál, akkor nem nem viccelek, 20 peret gyalogolhatsz jégpáncélos betonúton a sícipődben a nam végén...a liftekkel záróra után tényleg nem mehetsz le (!) üresjáratban megy vagy 20 percig amíg Te a tömeggel együtt sétálsz a betonon...had ne részletezzem tovább.

colos István
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.