Ok. igazatok van, azért írtam, hogy minden relatív.
Az lejött nekem is, hogy Meska síelt, csak valószínüleg a síelést illetően másak az igényei mint nekem.
Én is szeretem bánkutat, szívesen járnék ide. De !
Legutóbb azt hiszem jan.19.-én szombaton voltan kinn, egy jó kis havazás után, kezelt pályák voltak. Azt lehetett tudni akkor, hogy sokan lesznek hétvégén, erre is számítottam.
Mégis bátran kimentem, mert a honlapra kiírták, hogy minden pálya nyitva lesz. Erre én kis buta arra számítottam, hogy a felvonók is menni fonak.
Hát nem így volt, (ezt akkor is leírtam) az A és B felvonó beindítása szóba sem került, a C műkodött, a D -nél meg valami áramellátási problémák voltak, szóval nem ment, ezek a tények. Szerintem ez a pálya kezelőjének nem túl lelkes hozzá állása miatt van.
Még szerencse, hogy csak egy ezresért vettem jegyet, amivel 4 -et tudatam csúszni 11-ig. Ez ugye elég karcsú egy ilyen hosszúságú pályán.
Én akkor bosszankodtam kicsit magamban,majd rossz szájízzel hazamentem. Ezért fanyalgok, ha valaki dícséri a helyet, még az üzemeltetők azt hiszik, hogy minden jó, és még ennyit sem tesznek a helyzet javítása érdekében. Pedig volna mit. Tudom nem egyszerű, mert nincs pénz, természetvédők stb., de akkor is....