Mindenkinek ajánlom Plose-t Süd Tirolban. Szuper, nincs tömeg és remek a pályarendszer. Gyönyörű az egész vidék. kb. 50 km egybefüggő sielés. Sok felvonó, nem jegesek a pályák.
Most jöttünk meg Plose-ról. A pályaszálláson laktunk. Szuper hely, gyönyörű kilátással és remek széles pályákkal. Mindenkinek ajánlom, talán az egészen kezdőknek kevésbé.
Kérek beszámolót Plose-ról ill. a környékről mert most megyünk szombaton. Mekkora a hó, mire kell vigyázni, árak stb. Plose Parkhotel Residence-ben van a szállásunk,. Milyen a kaja minőség és mennyiség? Köszi az infokat.
Mi febr. közepén megyünk Plose-ba, ha valaki mostanában járt ott kérek szépen beszámolót. Mi még sohasem voltunk Olaszországban. Ahogy nézegetem a hójelentést úgy érzékelem, hogy 60 cm körüli a hó. Remélem kb. 3 hét múlva már nagyobb is lesz. Kérem beszámolót!! Köszi
Kérlek segítsetek, tudni szeretném, hogy milyen hely és érdemes-e odamenni, ha nagy síterepet keresünk, milyenek a pályák stb. Kérünk tapasztalatot. Köszönöm szépen Judy
email címemre is jöhet válasz Judys6@freemail.hu
Keresek családom részére 4 fő viszonylag nagy síterepet / tavaly Gerlitzenben voltunk annál nagyobbat/ félpanziós szállást nem túl drágán.
8/7 v. 7/6 napra mennénk kocsival. Szeretjük a hosszú széles pályákat és én speciel a kék könnyű de hosszú pályákat, ami nem unalmas egy hétig.köszi
Kérem adjatok tanácsot, mert kaptam ajánlatot Val D,Isaro/Südtirolba -Plose, Gitschberg stb./ Milyen pályák vannak ott, és egyáltalán 2 serdülő korú gyermekemmel érdemes-e oda menni. Keresek hosszú széles kék pályákat is nem csak nehezeket.