Sziasztok. Most jöttünk meg Gerlitzenből. A pályák jók, nincs jég, és buckák is csak a ködös zónában van, ami a kabinvége körül volt. Nem tudom hogy ez állandó e, de nekük végig volt egy köd sáv.A Seeblick panzióban laktunk. Mi biztos hogy oda nem megyünk többet, és nem is ajánlom senkinek. A kétszemélyes fürdőszobás szobák teljes alapterülete k.b.12 négyzetméter, ebben van egy francia ágy, kétszemélyes emeletes ágy, és az egyik sarokban a fürdőszoba. annyi hely van a szobákban, hogy körüljárható a francia ágy. az emeletes ágyon csak 160cm alatti gyerek fér el így mivel a 175 cm hatalmas termetű fiam nem fért el, kénytelen voltam a két ágy között a földre letett matracon aludni. Az emeletes ágy amúgy pótágyként szerepel,de teljes árat kellet érte fizetni! A bőséges reggeli állt egy tálca gondolom "gazdaságos" párizsiból és olaszból,néha egy pár szelet pritaminos szalámi.
Kétszer volt virsli is, és egyszer kővé sütött tükör tojás.
3 fogásos vacsora zacsis leves csészében féltenyérnyi sült hús sült, főtt, krumpli, nokedli, desszert 1 mikrógombóc fagyi, vagy mikró szelet torta. Még jó hogy az egyik csákányos mellet találtunk egy hüttét. Ahol szinte sose volt senki. Ott mindig bekajáltunk aztán jöhetett a vacsora.Van gőzkabin, meg infraszauna, 2 személyes fél órát lehet bent lenni ingyen, fel kell iratkozni az ídőbeosztás miatt, de mivel sok Magyar testvér van ott, izgalom nélkül el foglalják az előre lefoglalt időpontot is.
Síléc tároló az étterem egyik sarkában, senki nem lát rá,nyitott hely,Tehát ha valakinek véletlenül kellene egy pár léc , csak viszi.(Persze én tudom hogy ilyen nincs).
Azt el felejtették közölni hogy a síbusz csak főszezonba jár háromszor naponta, így amikor abba hagytuk a síelést akkor tudtuk meg hogy már nem jár. 10EU és egy másik busz már el is vitt.
Gerlitzen jó hely, de más szállással.