Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Gerlitzen Alpe - Karintia topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
fekete lászló
51 élménybeszámolót írt
51
20 éve tag
2010.02.08. 16:01
Hali.
Azért hogy teljesebb képet kapjon a kedves olvasó,mi januárban voltunk kint, és nem volt bőséges reggeli, nem volt 30% kedvezmény,nem volt se kártya, se társasjáték se internet sarok! Plazma tévé se. A szauna a pontosság kedvéért 2 fős, és csak napi fél óra van az árban. Ha nem vagy előre feliratkozva meg se közelítheted! A magyaros ízekért feltehetően a magyar anyagbeszerzés a felelős.
És mivel előszezonba 42 EU-ért/nap voltunk így főszezonba 38EU
az elég akciós. Végül is minél olcsóbb egy hely annál jobb lehet a színvonal( az árhoz képest)
Laci
U.I.Ha az előttem író reklám volt, akkor ez az igazság!
Előzmény: (calcutta45 83713)
calcutta45
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
2010.02.08. 15:02
Sziasztok!

Tegnap este érkeztünk meg a GERLITZEN sípályáról, ahol élményekben gazdag 4 napot töltöttünk. 12-en voltunk, kisebbek-nagyobbak, de mindenki jól érezte magát.

A sípályán voltak bőven ezért, de az lett volna gyanús, ha nincsenek... 7-en megcsináltuk a Stella Rondát, kellemes volt. Sok magyar, lengyel, cseh, román, holland, osztrák és olasz rendszámú autót láttunk a parkolókban. Az biztos, hogy időben odakell érni, ha az ember jó parkolóhelyet akar. A hóviszonyok nekünk tökéletesen megfeleltek, én személy szerint nem igénylem a 2 m-es havat, mikor 70 - 90 cm-en is remekül elvagyunk. Délután 4 óra felé, 1-2 pálya alja már kezdett jegesedni, de úgyis mentünk már a szállásra...

A szállásunk egy általunk most felfedezett, felújított panzióra esett, a SEEBLICK PANZIÓ-ra, BODENSDORF-ban, ez kb. 5 km-re van a kabinos felvonótól. A panzió mellett (50 méter) áll meg a síbusz (ingyenes), ami elvitt minket a pályára, így legalább nyugodtan forraltborozhattunk :) A panzió weboldalának ( http://www.seeblickpension.com ) is van magyar nyelvű változata, ez tetszett meg először, mikor szálláshelyet kerestem. Amit írnak, hogy "magyar személyzet", az valóban igaz, ottlétünkkor minden alkalmazott beszélt magyarul. Ahogy elnéztem, kb. 70 %-a magyar, 15 - 15 %-a olasz és lengyel lehetett a szállóvendégeknek. A reggeli valóban bőséges volt, ahogy írták (sokféle választékkal), ha valami elfogyott, folyamatosan pótolták, nem vágtak pofákat, mint sok más helyen. Vacsora: szintén nagy adag volt, sok körettel, igazi magyaros ízekkel. Külön örültünk, hogy a csapatunkból az egyik hölgy vegetáriánus, és megkérdeztük, hogy ő kaphatna-e esetleg neki való vacsorát valamennyi felár ellenében. Erre azt mondták, hogy természetesen megoldják, és felárat sem számítanak fel!
A reggeli és vacsora is a hangulatos, újszerű étteremben zajlott.

Külön tetszett mindannyiunknak, hogy az étteremben az italok árából 30 % kedvezményt kaptunk, mint szállóvendégek, így az italárak egy magyar vidéki kisvendéglő áraival voltak egy szinten!!! Tehát nem a lehúzásra mennek, hanem, hogy jól érezd magad, kedvező áron. Nagyon finom a csapolt sörjük (Villacher), ajánlom mindenkinek!

Esténként lehet filmet nézni az étteremből nyíló különhelyiségben, Plazma TV-n. A gyerekek vacsora előtt és után játszhattak is itt, rendelkezésre álltak kártyák, társasjátékok, számítógép internet sarokkal.

A szobák berendezése teljesen újnak nézett ki (mi a második emeleti szobákban kaptunk helyet), új fürdőszobákkal, új padlószőnyeggel, erkéllyel (gyönyörű kilátás a Ossiachi-tóra). A szobák szerencsére nem dohányzóak.

Wellness: nem túl nagy, de rendkívül hangulatos és igényes a wellness részleg (infraszauna és gőzkabin), benne volt az árban a használatunk.

Azt gondolom, hogy a 38 EUR, amit fizettünk fejenként 1 éjszakára, Félpanzióval, nagyon megérte az ár/érték arányt tekintve. Voltunk már korábban más szállásokon is a Gerlitzen körüli falvakban és Villachban is, kicsivel olcsóbban is, de az megsem közelítette ezt...

Mi szeretünk nyáron is Ausztriában kirándulni, pihenni, főleg a Karintiai részen, ezért kérdeztük a recepción a nyári lehetőségeket, és ott tájékoztatott a hölgy bennünket, hogy most van folyamatban a 4 csillagos szállodává történő átminősítése a panziónak (hát nem is ilyen egy osztrák átlag panzió...), ezért még most érdemes lefoglalni a márciusi és nyári időpontot is, mert jelentős áremelkedés várható néhány héten belül. Ezen kívül kaptunk egy csomó prospektust a környékbeli nyári programokról, hát van bőven.....

Konklúzió:

Hamarosan visszatérünk még a Gerlitzenre és az Ossiachi-tóra, ugyanebbe a panzióba néhány napra a társasággal.

üdv. Lajoska
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.