hát elég szimpatikus dolgokat írtatok, tényleg ideje lenne beszereznem egyet. ha tényleg ilyen kényelmes, akkor lehet h én is jobban szeretném mint a sapkát, amiből egyszerűen nem találtam még megfelelőt, mindegyikben fázik a fülem:(
arról meg h az a közvélemény h a bénák és a gyerekek hordanak csak bukót, hallottam már ellenpéldát is;)
az ellenvetéseim nekem is hasonlók voltak egyébként mint az itt említettek, hogy én úgysem megyek olyan gyorsan és eléggé szoktam figyelni is, de az is igaz h a más hülyeségét nehéz kivédeni (mint pl vezetésnél is) meg amúgyis mindenkivel megeshet h szerencsétlenül esik. ami még visszatart(ott) az az ár, mert hát én sem jutok el egy évben sajnos egy hétnél többet síelni. persze a baj akkor is megtörténhet, meg hát a síelés egy technikai sport ezt kénytelen vagyok elfogadni.
mindenesetre elég meggyőzőek az érveitek, meg a családi nyomás is nyitott szemmel fogok járni hátha találok valami kedvező ajánlatot.
és még egy érv a szememben az, hogy ahogy ti is mondtátok sokan hordják és ha én nem teszem egy bukósisakossal való ütközésnél talán még rosszabbul járok mintha egyikünk sem viselne...