Én 2 szputnyikkal + pfizer + magyar leletes antitesttel vagyok kint, az utolsó csücskös ( még nyári, nem gondoltam, hogy kelleni fog angolul, úgy voltam majd kidumálom ) De elvileg jó vagyok.
Úgy jöttem ki, hogy ha visszafordítanak is megpróbálom, az emberi lustaságra is építve, hisz úgyse lesz idejük minden utassal szőrözni, és miért ne fogadnák el a hivatalos app, zöld pipás eredményét. Nekik nyűg, problémát letudták. Eddig mindenhol működött, egyedül a szállodában olvasták be, zöld pipa, mehet.
Bevallom antitest nélkül is megpróbáltam volna, és úgy is kint lennék. Max a gyereket jobban felkészítem előre, hogy lehet nem engednek be. Persze izgultam flottul fog-e menni, de jövök januárban is. A síelést meg keresztbe verheti hóvihar, lavina, meleg stb. is, mégse tart otthon minket.
Ps. A grüner pass-ba minden további nélkül be lehet olvastatni a szputnyikos oltást is, fel is ismeri, adatokkal együtt. Ad szép pitos x-et, de a 3. mRNS-re zöld, senkit nem érdekelt eddig más, csak azt mutogattam.