sziasztok!
segitseget szeretnek kerni. kezdo boardos vagyok, iden telen megtanultam boardozni es sajat cuccot akarok venni. A kotesnel vagyok nagy zavarban.
2 dolog amit szeretnek:
1. a kolcsonzott boardon a kotest lehetett forgatni. tehat ket oldalt levo muanyag kapcsot a disc-en ki tudtam kapcsolni es ez engedte, hogy szabadon forgassam a kotest, igy nagyon gyorsan be tudtam allitani a megfelelo szoget ahogy a labam a deszkan allt.
2. az en deszkam nem tudta, de egy szlovak boltba beterve nagyon hamar megmutattak mi van nekik...konkretan nekem amikor szelesebbre akartam allitani a ket kotes kozotti tavolsagot, akkor ki kellett csavaroznom es attetetni masik furatokba a kotest. Mire a szlovak srac elorantott egy ottani elado deszkat es mutatta, hogy azon mar racsnis rendszerrel oldaliranyba is lehetett fel-le tologatni (hosszanti iranyba ertem) a kotest, igy nem kellett kulon csavarozgatni, ha kozelebb vagy tavolabb akartad rakni a ket kotest egymastol.
Na en mindket funkciot szeretnem, mert amit idaig a neten talaltam videot, az mind csak a csavarozasos kotesekrol szolt, de tuti hogy a fentit egyutt is meg lehet venni.
Segitsetek! es ha angolul megvan hogy mit minek hivnak, akkor irjatok le ugy is, mert angol online boltban fogok rakeresni a cuccra :) koszonom!