Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

tihi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
tihi
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
Topik: Snowboard
2005.03.08. 00:44
nekem az ég világon semmi bajom a deszkásokkal, de azért ez a "boardos az egyik irányba nem lát" duma elég szar. miért, talán nyomorék, aki nem tudja forgatni a nyakán a fejét??? ha nem akarok, persze nem látok a sílécen sem, tehát ez nem attól függ, ki mire áll, hanem hogy érdekli-e, mi történik körülötte. és mégegyszer hangsúlyozom, semmi bajom a deszkásokkal! csak ez a nagyon szar kifogás irritál (nem most hallom/olvasom először), ha valaki ezzel akarja megmagyarázni, miért is nem figyel ő másokra a pályán.
tihi
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2005.02.20. 19:36
Én már három éve használok símaszkot, és -10 alatt, meg hófúvásban igen jó szolgálatot tesz. Egyébként többféle maszk létezik, a hagyományos "bankrabló"stól egészen a legújabbakig; kinek-kinek igénye szerint. Az enyém az újabbak közül való polármaszk, ami elől homloktól nyakig takar, oldalt a füleket védi, hátul a tarkót. Fejtetőn nincs semmi, de ott meg véd a siksak, és ez nem belebújós, hanem hátul tépőzárral lehet összefogni. Elől a száj előtti részen lukacsos, így az általad említett - a kilégzésből adódó - problém eleve nem áll fenn, illetve így kevésbé párásodik a maszk viselésekor a szemüveg. A kedvesem hagyomásnyos, "bankrabló" típusú, belebújós maszkot használ, de azért az arcüreggyulladás veszélye szerintem abban sem áll fenn, eddig legalábbis még egyszer sem történt vele ilyesmi. Szóval a maszkot én csak javasolni tudom.
tihi
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2005.01.31. 23:46
Én 35 évesen szereztem be a síeléshez bukósisakot. Jól néz ki, kényelmes (kényelmesebb, mint egész nap sapkában lenni!), meleg, és még biztonságos is. 14e Ft-ot szerintem bőven megér, de olcsóbban is lehet már kapni itthoni üzletekben is.
Mellesleg épp két hete jegyezték meg vadidegenek a közelemben, hogy "de qrva jól néz ki az a bukósisak!". Lehettek kb. 22-23 évesek...
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
tihi
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2004.02.13. 08:10
köszi a képletet. mértem, számoltam, az eredmény: 22-es rádiuszú az előző lécem.
persze így utólag nem tudom, mennyire befolyásolt volna ez az adat az új léc választásában... :)
tihi
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2004.02.11. 14:16
szőlősi, köszi a linket, így már ok.

dove, ez valóban egyszerű lenne, ha rajta lenne. de nincs. illetve lehet, hogy ott rejtőzik a platni alatt, de azt jelenleg csak hidegvágóval tudnám leszedni, úgy begyógyultak a rögzítő csavarjai.

persze már csak kíváncsiság jellegű a dolog, viszont az eredeti érdeklődés idején épp azért jött volna jól a rádiusz adat (ami ugye vagy nincs, vagy rejtőzködik), mert épp új léc vásárlása előtt voltam, és szerettem volna viszonyítani az eredeti léchez. amit egyébként használtan vettem majd' három éve, mikor még azt se tudtam, hogy léteznek ilyen adatok. no végül is már mindegy, az új léc 14 m-es rádiusszal bír. és a januári síelés alkalmával bebizonyosodott, hogy jól választottam :)
tihi
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2004.01.10. 16:09
Meg tudja valaki mondani, hogy milyen képlettel számítható ki egy léc rádiusza?
tihi
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2004.01.10. 15:39
Szerintem az a bolt, aki ilyen terméket forgalmaz, kell, hogy a vásárló ezen kérését ingyen megoldja. Ha már egyszer ilyet forgalmaz...
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.