Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kisjoska által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kisjoska
4 élménybeszámolót írt
4
4 éve tag
2021.01.13. 20:42
Sziasztok ,

Mai napon meglátogattuk a síparkot . Eplény volt eredetileg a terv , de az ottani hétfői tömeget látva inkább ide terveztük a síelést . Negyed 10 fele érkeztünk , ekkor már voltak parkoló autók szép számmal és a pénztárnál is volt egy jelentősebb sor (20p). A pályán ez szerencsére nem látszott, 10 körül nagyon jól el lehetett férni és remek állapotot sikerült összehozni , várakozni egyik felvonónál sem kellet, délben ez 2-3 p re romlott . Kettő körül kezdett el látványosan fogyni a nép , ha valaki csak d.u jön ki jól járhat. Külön kiemelném az ott dolgozók kedves segítőkész hozzállását nekem ez hozzátett az élményhez. A hüttében elvitelre üzemel a buli , italok mellett HOT DOG, hamburger , melegszendvics a választék . Egy negatívum ahogy az előttem író is megjegyezte a beülős felvonó előtti kaotikus rész.
Kisjoska
4 élménybeszámolót írt
4
4 éve tag
2021.01.12. 15:16
Volt ma valaki ,mekkora a sor a 4 üléses felvonónál?
Kisjoska
4 élménybeszámolót írt
4
4 éve tag
2021.01.12. 13:03
Szia,mi ma voltunk d.e egy két órára, nagy a sor és a tömeg. Haveromék ma mentek a Mátrába ott némiképp jobb a helyzet úgy tudom.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Kisjoska
4 élménybeszámolót írt
4
4 éve tag
Topik: Präbichl
2020.01.26. 22:00
A mai nap folyamán itt síeltünk, d.e 11 re már gyakorlatilag tele lett a P1es parkoló, a pénztáraknál zökkenőmentes volt a kiszolgálás várakozási idő nélkül. A Grübl felvonónál folyamatos volt a nagy sor,de tolakodás stb nem volt jellemző. A Polstar felvonónál általában nem kellett sorban állni. A múlt héten leesett hó gyakorlatilag elolvadt ,de profi a hóágyú renszer. A nap végére a kék pályák elég buckásak lettek. Jól kiépített és karban tartott pálya, ajánlható kezdőknek és közép haladóknak szerintem.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.