Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bea81 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bea81
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.10.31. 07:06
Köszönöm az információkat! Esetleg, ha az ismerőseid elárulják, hogy hol lehet a közelben szaunázni, akkor annak külön örülnék!

Lehet ezt a tuti jó éttermet akkor elkerüljük, mert a férjemet így is nehezen vettem rá szlovákiára a "magyarszeretetük" miatt. Azért ez itt tátrahalomnic közelében annyira nem jellemző, ügye?

Igazából a nagy "ellenségem" a csákányos felvonó, ami itt ha jól tudom nincs. Viszont ha van rá lehetőség, hogy nem kell fél lábon csúszkálni a kiszálláskor, akkor igen, inkább a kabinost választanám. De a beülős is megfelelő.
Előzmény: (Hogwash 141658)
Bea81
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.10.24. 12:27
Köszönöm, pár napja le is foglaltam január végére ide a szállást. Sajnos nincs még egy szaunája sem, ellenben pályaszállás lévén olcsó is.

Jó étterem ajánlatokat is szívesen fogadnék. Illetve van olyan szálloda ahova be lehet menni térítés ellenében szaunázni, wellnesezni? Ez nagyon hiányozna nekem...

Hétköznap mennyien állnak a lifteknél? Főleg a kabinos érdekelne, ott többen állnak mint a beülősöknél? Melyik napszakokban vannak kevesebben?

Köszönöm a válaszokat! :)
Bea81
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.10.19. 06:38
Nagyon köszönöm!

Egyet nem értek: A Hotel Tulipán-t miért írja a sielok.hu pályaszállásnak? Majdnem lefoglaltam, de a térkép szerint amíg a felvonóhoz érünk bőven bemelegszünk...
Bea81
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.10.17. 14:58
Sziasztok!

A kabinos felvonó közelében tudtok ajánlani szállást? Köszönöm!
Bea81
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.10.17. 14:05
Sziasztok!

Kezdő snowbordosként mennyire ajánlott ez a pálya? A kabinos lift miatt nagyon vonzó hely, de nem tudom az erdei pálya nem túl keskeny?

Köszönöm a válaszokat!
Bea81
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2011.11.02. 08:36
Sziasztok!

Szilveszter napján szeretnénk leutazni snowboardozni ehhez a pályához. Valaki tudna tippeket adni szállás ügyben?
Írtátok, hogy nagy a tömeg. Mi csak Mátraszentisvánhoz és Eplényhez tudunk viszonyítani, gondolom rosszabb nem lehet. Általában az emberek többsége mikor utazik haza a téliszünetről? 2-ától már várhatóan csökkenni fog a tömeg? Igazából a sok kék pálya és a beülős liftek miatt döntöttük bialka mellett.
Bea81
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2011.10.27. 17:52
Sziasztok!

Szeretnénk télen eljutni Bialka kotelnica sípályára. A munkánkból adódóan a két ünnep között mennénk. Volt már valaki ebben az időszakban? Mekkora a tömeg ilyenkor? Vagy arra gondoltam, hogy szilveszter napján utaznánk le és maradnánk néhány napig. Csak attól félek, hogy sokan maradnának még az ünnepek után is. Nincs ebben tapasztalatunk. Mit tanácsoltok? Köszönöm a válaszokat!
Bea81
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2011.09.27. 14:14
Szia!

Érdekelne a flow kötésed? 37-38-as a lábam. Mi a márkája? Milyen állapotban van és mennyit kérnél érte? Esetleg ha tudsz róla képet küldeni, akkor ide kérném: galbeatrix@citromail.hu

köszönöm!

Gál Beatrix
Előzmény: (badzoli 120886)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.