Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

m által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
m
2 élménybeszámolót írt
2
4 éve tag
2020.03.13. 00:11
Táncsics Mihály Gimnázium Kaposvár, március 11.-én szerdán hirdették ki a visszamenőleges külföldi utazásokkal kapcsolatos korlátozásokat, így mindkét gyermekemet "eltanácsolták" az iskolából két hétre, miután az előző hétvégén Ausztriában, Nassfelden síeltünk.
Egy teljes napot persze iskolai / kollégiumi közösségben voltak, szóval kétséges, mi értelme így utólag a házikaranténnak.
Feleségem, aki nem utazott velünk, általános iskolai tanár, a munkahelyén bejelentette, hogy mi történt, úgy néztek rá mint egy leprásra, aki veszélyezteti mások egészségét. Dolgoznia mondjuk kell, mert nem tudják helyettesíteni.
Természetesen az utazás előtt mi is részletesen tájékozódtunk, de semmiféle korlátozást nem találtunk.
Itt egyébként még mindig semmi különös korlátozást nem találok: https://www.visitcarinthia.at/information/


Üdv, m
m
2 élménybeszámolót írt
2
4 éve tag
Topik: Grúzia
2020.01.04. 20:38
Helló, Gudauri fantasztikus freeride síterep, ebben a szezonban azonban eddig egy katasztrófa sújtotta terület.

Jelenleg úgy tűnik, értékelhető mennyiségű hó hó nincs, hóágyúk nem üzemelnek, a síterep elhanyagolható része üzemel, ráadásul jelenleg a vezetékes ívóvíz ellátás is szünetel. (három napja nincs víz, lajtoskocsiból lehet vizet vételezni)

Javaslom, az alábbi hivatkozásokon tájékozódni.
https://www.gudauri.info/about_gudauri/
(Ez nem a síterület hivatalos oldala, de véleményem szerint itt (pontosabban az oldal alján kezdődő fórum részen érhetők el leginkább hiteles, friss információk - angol nyelven. A feltett kérdésekre jellemzően még aznap válaszolnak, dacolva a jelenleg uralkodó lincshangulattal).

Múlt héten csak egy webkamera üzemelt, az sem igazán a sípályát mutatta, célszerű Snapchat alkalmazáson a térképes keresővel megkeresni a síterepet, és megnézni a friss posztokat.

A georgianb*s.c*m társaság állítólag akkor is engedi későbbre átkönyvelni az előre kifizetett jegyeket, ha nincs bejelölve a flexible oció (1 GEL csak az éra).

Ha nem esne hó, meg kell próbálni a szállásadónál vis major körülményekre hivatkozva későbbre átszervezni a szállás foglalást (akkor is ha a b**king.c*m feltételei szerint nem visszatéríthető a szállás díja)

Az alábbi f*cebook oldal fordítóval szintén hasznos lehet.
https://www.facebook.com/Gudauri.ski/


Az alábbi közlemény szerint január 11-én talán kinyitnak
https://www.gudauri.info/blog/january_11_-_gudauri_event_dedicated_to_season_opening/

Javaslom, az utolsó pillanatig halogatni a légitársaságnál a poggyászvásárlást, helyfoglalást, bejelentkezést a lehetséges veszteségek minimalizálása érdekében. (repülőjegy poggyász nélkül is foglalható.

Sok szerencsét.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.