Elnézésedet kérem ha esetleg megbántva érzed magad,igazán nem vezérelt semmi rossz szándék. Nem téged akartalak kontrolálni. A forumra 1/2 10 kor írtad hogy kb.20 centi, kb. dél korul a honlapotokon olvastam hogy 30 centi és én délután 5 ora után irtam a Donovaly oldalra a kérdést mert kíváncsi voltam hogy mennyit hízott a réteg addigra. Elismerem hiba volt téged említeni,de nem vezérelhetett rossz szándék inkább buszkélkedés hogy nekem máshonnan is van infom. Három hete lemaradtunk Donovaly-rol,szombat este és vasárnap égész napra akartunk menni de túl sok volt az eso igy inkább Hirschenkogel-re mentunk. Most meg a drága lányom megfázott,remélem már a jovo héten osszejon. Azért is voltam nagyon kívancsi a ho vastagságra mert ha a lányommal megyek akkor csak a Záhradište johet szoba és akkor a legjobb ott a síelés amikor már megy a csákányos és a vele párhuzamos tányéros meg még a másik ketto a Triangel apartmannál(felé). Nagyritkán szoktuk használni a négyulésest,tomegbe a csákányossal 2x felmegyunk mire az ulossel 1x. Még tobb havat és nagyon jo szezont kívánok.
Tisztelettel Farkas Zoltán