Supershape! Koszonom az infokat. Az idojaras miatt en is aggodom! Eleg nagy szivas lehet, ha levezetsz majd 800 km es meg csak ugy sem tudsz sielni mint mondju Semmeringben! A forumban olvasottak alapjan ugy tunik, hogy az odalatogatok 2/3 nem is tud sielni a gleccseren a cuadar ido miatt. Ez eleg nagy arany! :(( Igy aztan meggondolando, hogy erdemes e egyaltalan utra kelni vagy inkabb az alacsonyabb fekvesu kozpontokat latogatni, ahol valoszinusitheto a jobb idojaras!
Remény! Ne aggódj az autózás miatt! Ha szezonban mész - márpedig január vastagon az - akkor csak felvonóval tudsz feljutni a gleccserekhez autóval nem. A fizetős út ilyenkor "skiweg", vagyis sível le lehet jönni rajta. Ha szezonon kívül mész akkor viszont nem járnak a felvonók a Giggijochon keresztül és csak busszal vagy autóval tudsz feljutni a gleccserekhez. Én jobban aggódnék az időjárás miatt januárban. Kétszer voltam ilyenkor egy hetet Söldenben és az egyik alkalommal fel se jutottunk a gleccserre, mert egész héten nem jártak a felvonók fent a cudar idő miatt. Ilyenkor viszont hatalmas a tömeg a Giggijoch feletti pályákon, nem igazán lehet síelni. Nagyon sokan teszik dobogós helyre Söldent az Ausztria TOP 5 síterülete topicban, de szerintem emiatt csak négy csillagos a hely.