Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

gyurif által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (17)Időben csökkenő Időben csökkenő
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2007.02.22. 14:28
Kimor! Nekem jópár éve ugyanez volt a problémám...sajnos rossz volt a cipő, rá kellett jönnöm. Tavaly aztán kb. 2 hétig próbálgattam mindenféle cipőt és végül egy Dachstein használz versenycipő lett az ideális. Azóta megnyíltak a kapuk, egy élmény újra a síelés....
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
Topik: Hochkar
2006.01.18. 13:51
Köszi szépen Gábor, sikerült lefoglalni. Ott nem volt náluk már hely, de a szomszédban még tudtak szorítani egy szobát, 17 pénz fejenként. És baromi segítőkészek meg minden. Szóval köszi mégegyszer!
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2006.01.18. 12:29
Sziasztok,

köszi a segítséget, érdeklődni fogok. Pisti, ha tudsz valami elérhetőséget oda, megköszönném. 6 km az semmi.
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2006.01.17. 14:22
Szia, iagzából mi valami olcsóbb helyre gondoltunk, ennyiből már bőven elmegyek Schladmingra is....olyan 20 körül fejenként egy reggelivel. Valami ilyesmit nem tudsz?
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2006.01.17. 13:10
Sziasztok!

Tudna valaki szállást ajánlani február 24-26 közötti hétvégére? Hol érdemes megszállni, ami nem túl drága?

Köszi szépen a segítséget!
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2005.11.24. 11:36
Sziasztok,

Nassfeld nagyon jó, de kezdőknek én annyira nem ajánlom. Változatos, szuper pályák. Gastein a másik hely, amit tudok ajánlani.
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2005.11.17. 10:34
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mit tudtok Marilleván a Hotel solaria-ról, elsősorban a hozzá tartozó appartmanokról. Lehet, hogy oda mennénk, de szeretnék többet tudni róla.

Köszi előre is.
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2005.01.29. 14:30
Nahát, micsoda véletlen....sok honfotárs volt még akkor kinn velünk egyetemben. Tényleg óriási szerencsénk volt az idővel....

Megnéztem a hotel web oldalát, tényleg nem rossz a dolog. Milyen a kaja? Reggeli elég bőséges?

Gyuri
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2005.01.28. 11:55
Szia,

most voltunk január második hetében ott. Szuper hely, a hotelt innen már tudom, köszi. Majd megnézem bővebben is.

Egyébként nagy szerencsénk volt az idővel, most eléggé zord tél van arrafelé....

Üdv,

Gyuri
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2005.01.27. 16:23
Szia Mimacska!

Említetted, hogy nem ott laksz. A másik szállás hol van pontosan?

Jó a honlapod egyébként, látom szereted az életet!

Üdv,

Gyuri
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2005.01.21. 12:18
Szia Csiricsi!

Mindenképp A Bolzano-Merano útvonalom menjetek. Merano-is autópálya van, sokkal gyorsabb, mint hegyet mészni, aztán le a völgybe. A hágó pedig rossz időben gondolhatod milyen lehet....
A Bolzano-Merano közötti útszakasz ingyenes, ott állnak rendőrök néha.

Üdv,

Gyuri
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2005.01.19. 08:21
Szia Ági,

okés, csak hirtelen beugrott, hogy tökre szereted a Gábort...

Remélem ez esetben én is, hogy majd összefutunk. Nekem egyedül egy apró bajom volt Schnalstal-lal, az appartman. Picit fura beosztású, így belül nem nagyon volt levegő. De a hely maga abszolút kárpótol mindenért.

Idén kezdted a sít? Ha ilyen rendszerességgel jársz, pár év alatt elég jó szintre el lehet jutni!

Üdv,

Gyuri
13-01-05-1517.jpg
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2005.01.19. 08:17
Szia Meszi,

a 8-as út katasztrófa....az a baj, hogy mire Körmendre érsz, addigra a másik útvonalon már Bécset elhagyod....de persze nektek kell eldönteni. Ezen kívül Graz után elég hosszan 100-as tábla van, amíg felfelé kapaszkodtok az autópályán.

Borzalmas egyébként dolgozni, de lassan vissza kell szoknom ide.

Síoktatóiról tudtok valamit? Gondolkodom az elvégézésén, Gábor mondta, hogy el tudnám végezni....

Üdv,

Gyuri
13-01-05-1241.jpg
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2005.01.18. 13:05
Szia Meszi!

Ami a Brennert illeti, sosem lehet tudni. Én mindenképp arra mennék, jóval biztosabb, mint a kisutakon kanyarogni. Esetleg előtte nézz hójelentést.

Mi megyünk még idén, de sajna nem Schnalstalra, már előre lefoglaltuk....ha tudtam volna, no mindegy.

Üdv,

Gyuri
14-01-05-1231.jpg
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2005.01.17. 20:29
Szia Ági!

Lenne egy kérdésem....te az az Ági vagy, vagy nem az az Ági vagy? Ha igen, akkor üdv a Gábornak, és megyek még hozzá órázni!

Nemsokára lesznek fényképek is, ide fel lehet tenni, nem tudjátok?

Üdv,

Gyuri
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2005.01.17. 20:27
Szia Meszi!

Egyedül Salzburg után volt nagy forgalom München felé, de utáne letértünk.....gyakorlatilag végig jól lehet haladni, 100-as átlagot mentünk kb. És ha esik a hó, azt biztosan takarítják! Brenner 8 EUR + olasz pálya 5 EUR. És Ausztriában tankoljatok, ott a legolcsóbb a benzin.

Gyuri
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
20 éve tag
2005.01.16. 16:38
Sziasztok!

Most jöttem haza Schnalstalról, jövőre megyek újra. Szuper hely, a hó egész héten át porhó volt, ragyogó napsütés stb.... Tényleg mindenkinek ajánlom, az utazás pedig nem vészes, csak a Bécs-Linz-Salzburg-Innsbruck-Bolzano útvonalon menjetek, az a gyors. 900 km, de majd végig pálya van.

Vettem síórákat is Vida Gábortól (ott lakik), szóval profi a srác tényleg. Nagyon sokat segített ( carvingolni tanulok ), és mindent elmagyarázott. Tényleg nem mert honfitárs, de az oktatók közül ő tűnik a legprofibbnak - ez egy sídemo alkalmával derült ki számomra. Szóval fordulhattok hozzá bizalommal.

A pizzeria tényleg remek, árai pedig abszolút elfogadhatóak.

A tájról nem szeretnék regélni, önmagáért beszél. Itt az út vége, nincs tovább. Körben csak a havas hegycsúcsok, tényleg lenyűgöző.

Röviden tehát menjetek oda bátran, nem fogtok csalódni! Ha van kérdésetek, válaszolok rá.

Üdv,

Gyuri