Sziasztok!
Tegnap este értünk haza Gerliről,szállásunk az Acheilberghoff volt.Írok pár infót:
14-én indultunk.A médiák felszólítása ellenére
1 órás csúszással elindultunk.Az 550 km-t 11 óra alatt tettük meg,egy kb 1/2 órás ebéddel ill.2x5 perces pihivel.Nálunk az ónos eső,odaát a hóesés
jelentősen lassította a tempót.
A panzió,igazából jugendhotel teljesen barátságos.
Nem dúskál a szolgáltatásokban,de meleg,tiszta és
nagyon közel van a felvonó(Kanzelbahn tényleg 150m!)
Kérdés volt itt a fel-le menet.Megkérdeztem a kezelőt.A bérlet igazából valóban napi 1 menetre jogosít fel.Ám az úriember elmondása szerint,ha egyéb dolog miatt meg kell szakítanod a síelést,de tudod,hogy még visszamennél,akkor ezt lejövetelnél közölni kell és megoldható a még egy út.A bérleten bügykölnek valamit azt mondta.
Pályákról már sokat írtak,ezért nem írom le még egyszer csak pár szó.Szerintem mindenki megtalálja a tudásszintjének megfelelő pályákat.
Egy kicsit több napsütés elkelt volna.Az időjárás csalóka,mert a panzió ködben volt,fent viszott szikrázott a napsütés,de volt fordítva is.
Egyébként a szobánk ablakából etettük az Ossiacher-Seeben úszó hattyúkat,úgyhogy az adottságok kitűnőek.
Mi szobánk egy 3 ágyas, emeletes ágy nélküli volt tv-vel,nagy erkéllyel,tóra néző panorámával.
Külön léctároló ill.fűtött bakancstároló helyiség is volt.Kaja reggelire:friss zsemle,felvágott,dzsem,vaj,méz,tea tehát a szokásos.Vacsi leves+főétel.Egy pályán töltött ebédet elbírt azért.
Fontos infó:Nagy előszeretettel hírdetik,hogy a Villach-i termálfürdőbe a síbérlet 50% kedvezményt biztosít.Nos csak az érvényesség ideje alatt.Ez még semmi!Elmentünk és technikai okok miatt az egész fürdő zárva bizonytalan időre,ez persze sehol se volt hírdetve.
Tehát minden képpen telefonon érdeklődjetek,ha mennétek!
Röviden ennyi,ha tudok segíteni kérdezzetek!