Pattyski!
Kicsit felháborodtam barátom!! Érzik rajtad a meggondoltalan levegőbe beszélés. Védd a tótokat, magán ügy. Sokat tudnék Neked konkrétan beszélni. 1. Rendőr kassa kivezető uton ÖMV kút előtt, aki ismeri tudja miről beszélek. 70 -es tábla kitéve,/később megnéztem, mert bosszantott/ párhúzamos közlekedés,4sáv. Okos rendőr lemeszel 6 kocsiból 1 magyar . meg akar büntetni mert 65-km volt a sebesség. gyors egyezkedés alkudás , pénz megy..., irány tovább. rá két héttel mentem arra és akkor vettem észre, hogy benne voltam még jócskán a megengedett határba. és érdekes a többiekkel egy ütemben csak én voltam számukra a balek.
2. Olyan étteremben IS át akartak vágni ,ahol már kb 20x fogyasztottunk, nem keveset. Figyelj ez volt a vég . rendelés: leves , második, desszert, stb, Fél óra elteltével jön a desszert, jó,- gondoltuk ez úgy is kész van, aztán a második, kb rá 20 percre, és a leves 1 óra múlva , mondanon nem kell többször szóltunk. Már kiváncsiságból kivártuk mi lesz a vége. /a hely Drienica, nagy szálloda a parkolónál. / PATTYSKI! Ez még fontos hogy tudd. Az étterem és szálloda amiről szó van 70% ban magyarokkal volt, van tele. már két éve jártunk oda. Se magyar étlap , se magyarul tudó személyzet. Sok értetlenkedés után valmelyik fiatal pincér végül rájött a megoldásra.egy szezont kézzel írott lapról kísérletezhetett a magyar.Most nem tudom mi a helyzet, azóta nem járok oda. Másik éttermet választottun.Nem kell őket védeni, ha nem akarnak színvonalas vendéglátást, akkor elkúrják a vendégeket. Te meg beszélhetsz itt bár mit, a tények azok tények.Reggelig írhatnék konkrét dolgokat, de nem szeretnék senkit megbántani. Ami tény el kell gondolkodni azon meddig lehet ezt velünk megtenni. Nekünk már sok sielős sporttársunk döntött úgy, hogy más régióba jár sielni ezek a dolgok miatt.Én úgy gondolom, ha már megtisztelt a vendég, hogy jön síelni, eszik iszik, hozza a pénzt hozzám, legyen az magyar, román, orosz ,szlovák stb, én arra törekednék, hogy jól érezze magát, költsön minél többet, hozza el barátait legközelebb is./ megjegyzem van ilyen is,de ők már jártak korábban más országokban is/.tudják mi a vendéglátás. Őket tisztelve járok még én is hozzájuk.