Sanyi! Sajnos privatban nem tudom ezeket elkuldeni ket video amirol beszeltunk..az elso ahogy mondtam ahogy befejezed akanyart es atdobod magad!!Amit mondtam magas szint de igy mukodik!1Jol lathato a kanyar be van fejezve a lecek meg mennek a megszokott iranyba, botot uj iranyban kitenni, atdobja magat ..s a lec koveti a Nehez dolog a goggolo hatso helyzetbol atdobni magad ..mint ahogy a kapus vetodik!!Jol lathato igen magas szinten,,,
Masodik video hogy lehet eljutni oda? ..szep lazan sielni terheled a kulso lecet
kiteszed a botot kanyar elott,- kicsit beguggolsz akanyar vegen,felallsz amikor teszed ra a sulyt ..es kezded az uj aknyart..ugyanaz mint az elso video..cask lazan lagyan..igy jutsz el oda..
Mozdulatsor ugyanaz leguggolsz felallsz dolsz elore hatra ,dolsz mindket oldalra..az idozites a fontos..a mizgas merteke es a sebesseg az majd jon..szep lassan nyugodtan cask tanuld meg a mozdulatsort..amikor mar nem erolteted s rajossz milyen termeszetes mozgashamonia ez rajossz maskant nem is lehet!!...Jo amasodik video hogyan kell fejlodni..
Nincs tekerges ,nem tologatod a labaidat elore hatra.nem .torogeted a terdeidet csipodet ki be ..probalj szep egyszeruen sielni ne ugy nezz ki mint John Travolta a regi tancos filmjeiben
Ja eloszor fizkalis lesz de ahogy dolgozol aza erokkel nem ellene sokkal egyszerubb less DE A JO KONDI NEM ART!!Sok egylabas guggolas az jol jon ha tudsz csinalni...has izom csipo izom..foleg az elejen..sok fekvotamasz mert az egy aktiv-"plank"-gyakorlat az erositi a hasat derekat csipot nem cask a karoka!!
Jo szerencset mint a banyaszoknak!! …………
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
Endre